Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu a dezvăluit momentul din acest sezon când a simţit că şi-a reintrat în formă: ”Puneam presiune pe mine. După meciul ăla m-am concentrat!” | EXCLUSIV

Tavi Popescu a dezvăluit momentul din acest sezon când a simţit că şi-a reintrat în formă: ”Puneam presiune pe mine. După meciul ăla m-am concentrat!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport. Jucătorul de la FCSB a vorbit despre forma slabă pe care a traversat-o în acest sezon.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

Octavian Popescu a dezvăluit că a traversat un sezon dificil, deoarece punea multă presiune pe el. Jucătorul de la FCSB recunoaşte că după meciul cu Rapid s-a concentrat şi a încercat să fie dezinvolt din nou, la fel cum era în sezonul trecut.

”Puneam presiune pe mine. După meciul ăla m-am concentrat!” 

”Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac... Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune. Acum nu mai pun... Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri.

De la meciul cu Rapid, am zis hai să mă concentrez la meciul ăsta că aflasam că o să joc titular, din prima. Am zis hai să incerc să fiu ca înainte, să fiu dezinvolt, să nu mai am emoţii şi mi-a reuşit.

Jucătorii din ziua de azi trebuie ajutaţi mai mult, nu să mergem să ne luăm de ei. Eu spun că toţi jucătorii tineri din România ar avea nevoie de mai multă susţinere din partea oamenilor care au făcut fotbal.

Fix înainte de meciul cu Rapid, fix atunci am început să mă uit şi mi-am dat seama că pot şi pot mai mult, dar trebuie să fiu mai liniştit la cap, să nu mai bag în seama pe toata lumea şi să-mi văd de treaba mea. Când trebuie să intri pe teren, trebuie să fii 100% concentrat”, a spus Tavi Popescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-gigi becali 

viewscnt
Articole similare