Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer din 2023. Becali pregăteşte plecarea lui Tavi Popescu. Ce club a făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul FCSB-ului

Primul mare transfer din 2023. Becali pregăteşte plecarea lui Tavi Popescu. Ce club a făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a avut parte de un final de 2022 foarte bun. Mijlocaşul FCSB-ului şi-a recâştigat locul de titular în echipa roş-albaştrilor, iar acum a revenit şi în atenţia cluburilor importante din străinătate.

Octavian Popescu a revenit la o formă bună şi a demonstrat că este din nou un jucător de bază pentru Mihai Pintilii. Cu goluri şi cu pase de gol în partidele jucate în ultimele două luni, mijlocaşul a reintrat în atenţia cluburilor importante.

Astfel, conform sport.ro, oficialii lui Al Hilal vor să-l transfere pe tânărul fotbalist român. Clubul din Arabia Saudită a demarat negocierile cu Gigi Becali, iar dacă se va realiza mutarea, Octavian Popescu va evolua în acelaşi campionat cu Cristiano Ronaldo, care a semnat, în această săptămână, cu Al Nassr.

Al Hilal este pe locul 5 în campionatul Arabiei Saudite, la patru puncte în spatele liderului Al Nassr.

  • 4 milioane de euro valorează Octavian Popescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 6 pase decisive a reuşit mijlocaşul în cele 33 de meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare