Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a transferat de la FCSB la o altă echipă din Superligă şi surprinde: ”E un pas înainte, sper să profit de el”

S-a transferat de la FCSB la o altă echipă din Superligă şi surprinde: ”E un pas înainte, sper să profit de el”

Superliga

Comentarii

Plecat de la FCSB în această iarnă, sub formă de împrumut, la U Cluj, Ianis Stoica (20 de ani) a surprins la plecarea în cantonament alături de noua sa echipă, declarând că transferul în Ardeal reprezintă un pas înainte pentru el.

Ianis Stoica era considerat, în urmă cu un an, alături de Tavi Popescu, una dintre marile speranţe ale celor de la FCSB, graţie prestaţiilor reuşite în prima parte a ultimului sezon.

Arsenal se interesase de atacant şi era dispusă să plătească şapte milioane de euro pentru acesta, o sumă infimă pentru ”tunari”, dar imensă pentru fotbalul românesc.

Gigi Becali a transmis că nu renunţă la Stoica fără o sumă de cel puţin 10 milioane de euro, iar ”tricolorul” mic a rămas la Bucureşti, iar ascensiunea sa s-a oprit.

Titularizat în debutul acestui sezon, Ianis Stoica nu a reuşit să profite de şansa primită, iar, după mai multe ratări notabile în meciuri importante, acesta şi-a pierdut locul în primul 11.

Bogdan Rusu i-a luat iniţial postul, înainte ca Andrea Compagno şi Billel Omrani să sosească în Capitală şi să îl ”retrogradeze” din nou pe tânărul atacant.

”E un pas înainte, sper să profit de el”

Aşadar, la un an după ce se afla pe ”radarul” lui Arsenal, Ianis Stoica a ajuns să fie împrumutat la U Cluj, dar atacantul nu consideră mutarea un pas înapoi, ci din contră.

Jucătorul de 20 de ani a afirmat că transferul în Ardeal reprezintă un pas înainte pentru el, în contexul în care ar trebui să primească mult mai multe minute ca la FCSB.

În plus, Ianis Stoica a transmis că îşi doreşte să contribuie la salvarea lui U Cluj de la retrogradare şi, indirect, la un prim titlu pentru FCSB după opt ani.

Sperăm să ne salvăm de la retrogradare şi să am cât mai multe reuşite pe plan personal. Am în plan să joc cât mai bine şi să-mi ajut echipa. E un pas înainte şi sper să profit de el.

La Steaua (n.r. FCSB), tot cu CFR aveam derby. (n.r. le dai o mână de ajutor în lupta la titlu?) Sper să câştige titlul şi noi s ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Ianis Stoica, la plecarea în cantonament.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare