Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel cu Sorescu şi Racoviţan pentru FCSB în Turcia! Cine sunt adversarele roş-albaştrilor în cantonament şi când vor avea loc partidele

Duel cu Sorescu şi Racoviţan pentru FCSB în Turcia! Cine sunt adversarele roş-albaştrilor în cantonament şi când vor avea loc partidelegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să plece într-un cantonament în Antalya, unde va disputa două jocuri amicale.

Jucătorii echipei FCSB vor reveni din vacanţa de iarnă joi, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Naţional de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogon Szczecin (locul 4 în campionat) şi Rakow (liderul campionatului).

Programul celor două partide este următorul:

15 ianuarie - 17:00 (16:00 ora României) - FCSB - Pogon Szczecin - Gloria Sports Arena, Belek

16 ianuarie - 17:00 (16:00 ora României) - FCSB - Rakow Czestochowa - Regnum Carya Football, Belek

În tricoul celor de la Rakow evoluează Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu, ajunşi în Polonia în urmă cu un an, după despărţirile de Botoşani, respectiv Dinamo.

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare