Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Antrenor nou la FCSB. MM Stoica a făcut dezvăluirea: ”L-am luat, ne poate ajuta, e de foarte mare perspectivă” | EXCLUSIV

Surpriză! Antrenor nou la FCSB. MM Stoica a făcut dezvăluirea: ”L-am luat, ne poate ajuta, e de foarte mare perspectivă” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat În studioul Orange Sport înaintea plecării celor de la FCSB în cantonamentul din Turcia, MM Stoica a avut o surpriză pentru fanii vicecampioanei, dezvăluind că un antrenor nou s-am alăturat staffului roş-albaştrilor, tehnician pe care îl consideră de ”foarte mare perspectivă”.

La FCSB se conturează una dintre cele mai atipice situaţii, din punct de vedere tehnic, din întreg fotbalul mondial, dacă este analizat în detaliu stafful vicecampioanei.

Antrenorul principal, Leo Strizu, este de fapt doar un secund, tehnicianul, în practică, este delegatul Mihai Pintilii, însă tot patronul este cel care face echipa şi schimbările.

Vicecampioana a pregătit acum o nouă surpriză fanilor, în lanţul de ”inovaţii” propuse de cei de la FCSB, după ce au fost aduşi mai mulţi juniori în cantonament.

Cei mai talentaţi tineri roş-albaştri vor face deplasarea cu echipa în Antalya, iar, pentru a le uşura integrarea, FCSB a adus un nou antrenor în staff.

Este vorba de Alin Stoica, tehnicianul care a lucrat anterior cu respectivii juniori şi care va avea la rândul său o misiune importantă în angrenajul de la FCSB.

Alin Stoica, surpriza din stafful de la FCSB înaintea cantonamentului din Turcia

Au reale perspective de a rămâne la prima echipă. Chiar ne gândim serios să rămână în lot, pentru asta o să ne ajute şi Alin Stoica, antrenorul pe care l-au avut.

A câştigat campionatul, 3-0 cu Hagi în finală, Cupă, 5-0 cu U Cluj în finală, Supercupă, 3-0 cu Hagi, deci a defilat pur şi simplu.

Dar i-am distrus echipa. Pe unii i-am dus la 2006, pe alţii la 2005 şi pe el (n.r. Alin Stoica) la 2005, dar acum l-am luat la prima echipă.

L-am luat la prima echipă pentru că ne poate ajuta, un antrenor de foarte mare perspectivă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Managerul general de la FCSB a explicat exact şi cine din stafful FCSB-ului va avea ce responsabilităţi şi a detaliat cum se completează toţi antrenorii prezenţi la club.

În căutarea unui prim titlu după opt ani, FCSB atacă lupta pentru campionat fără un antrenor experimentat pe bancă, precum primele două clasate, Farul Constanţa şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: alin stoica 

viewscnt
Articole similare