Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inovaţia lui MM Stoica de la FCSB: ”Am discutat zilele trecute cu Olăroiu!”. Cum vor fi antrenaţi fotbaliştii lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Inovaţia lui MM Stoica de la FCSB: ”Am discutat zilele trecute cu Olăroiu!”. Cum vor fi antrenaţi fotbaliştii lui Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a oferit ultimele detalii despre situaţia actuală de la FCSB.

Jucătorii echipei FCSB vor reveni din vacanţa de iarnă joi, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Naţional de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogon Szczecin (locul 4 în campionat) şi Rakow (liderul campionatului).

MM Stoica a dezvăluit că vrea să inoveze antrenamentele de la FCSB. De acum înainte, FCSB va avea antrenori pentru mijlocaşi, atacanţi şi portari care vor lucra separat cu jucătorii. 

De asemenea, oficialul FCSB a recunoscut că a discutat zilele trecute cu Cosmin Olăroiu, care i-a mărturisit că el practică acest lucru de mult timp. 

”Am discutat zilele trecute cu Olăroiu!”

”În acest moment, este Leo Strizu deţinător de licenţă PRO. Pintilii şi Filip şi Ovidiu Petrea. Acum, a venit Alin Stoica, plus Marius Popa, antrenori de portari. De asemenea, Thomas Neubert preparatorul fizic. Deci, există şi antrenamente unde Alin Stoica îi va conduce pe cei mici. 

Pintilii a venit cu propunerea de a lucra: antrenor cu fundaşii, antrenor cu mijlocaşii şi antrenor cu atacanţii. Plus că o să aflăm o chestie cumva inovatoare. Chestia pe care am discutat-o cu mulţi, care nu au dorit să o pună în practică. Sunt antrenori care nu acceptă...

După ce am discutat cu Cosmin Olăroiu zilele trecute. Mi-a zis că asta face el de mult timp. Pentru mine e cel mai bun. Nu doar că vom lucra pe compartimente, dar vor fi competiţii în fiecare zi. Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-superligă-olăroiu 

viewscnt
Articole similare