Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan a dezvăluit ce îşi doreşte să facă înainte de a pleca de la Universitatea Craiova: ”Apoi vreau să prind un transfer”

Andrei Ivan a dezvăluit ce îşi doreşte să facă înainte de a pleca de la Universitatea Craiova: ”Apoi vreau să prind un transfer”
Comentarii

În ziua în care a împlinit 26 de ani, Andrei Ivan s-a prezemtat la reunirea lotului Universităţii Craiova şi a răspuns mai multor întrebări, printre care şi în legătură cu un posibil transfer. Înainte de a pleca, din nou, din Bănie, ”tricolorul” a afirmat că mai are un obiectiv de împlinit.

Vedeta Universităţii Craiova în ulltimele sezoane, Andrei Ivan nu a mai avut parte de un sezon la fel de strălucit ca de obicei şi în actuala stagiune.

Dezamăgit de fotbalist, Mirel Rădoi l-a exclus din lot pe acesta, dar, între timp, l-a reprimit, iar plecarea fostului selecţioner reprezintă un nou început pentru Ivan.

În ciuda venirii lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, un om care înţelege foarte bine clubul Universitatea Craiova, încă se zvoneşte că Ivan ar urma să plece din Bănie.

Prezent la reunirea lotului, ”tricolorul” a fost întrebat despre o posibilă plecare şi a afirmat că doreşte un transfer în străinătate, dar că ar vrea să câştige Superliga mai întâi.

Andrei Ivan a dezvăluit ce îşi doreşte să facă înainte de a pleca de la Universitatea Craiova

Sincer, mi-aş dori să câştig titlul cu Universitatea şi apoi să prind un transfer în străinătate. O să muncim aceste 11 zile în cantonament, am început tare de azi de dimineaţă.

Sper să avem o pregătire foarte bună şi să ne întoarcem în campionat mai tari. (n.r. Alexandru Işfan) E din zona mea, nu am jucat cu el niciodată, dar sper să ne înţelegem bine şi să demonstrăm că putem să jucăm la Universitatea Craiova.

Sper din suflet să fie anul nostru. Mereu am spus ca ăsta e anul nostru, e anul nostru, dar nu a fost, sper să muncim cât mai mult în cantonament şi să dăm totul pe teren.

Avem antrenor nou, nu l-am cunosc bine pe Mister, sper să facă treabă bună la echipa noastră şi să dăm totul cu dânsul pe teren”, a declarat Andrei Ivan, la reunirea lotului.

Trofeul de campioană a României nu a mai ajuns la Craiova din 1991, când formaţia olteană reuşea să cucerească al patrulea titlu din istoria sa, sub comanda actualului preşedinte, Sorin Cârţu.

A fost primul şi unicul campionat câştigat de trupa din Bănie fără Ilie Balaci în lot.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare