Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, întrebat în direct dacă crede că o va mai antrena vreodată pe Rapid! Ce răspuns a dat | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Iosif, întrebat în direct dacă crede că o va mai antrena vreodată pe Rapid! Ce răspuns a dat | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, alături de MM Stoica, Mihai Iosif (48 de ani) a fost întrebat, în direct, de moderatorul Silviu Tudor Samuilă dacă crede că o va mai antrena vreodată pe Rapid, echipa sa de suflet, de care s-a despărţit în urmă cu aproape un an.

După ani întregi petrecuţi în afara primului eşalon, Rapid a reuşit să revină în prima divizie în 2021, după ce s-a clasat pe locul secund în Liga 2, în urma celor de la FC U Craiova.

Giuleştenii reuşeau să obţină surprinzător promovarea, după ce intraseră în play-off cu şansă, sub comanda unui antrenor relativ necunoscut, Mihai Iosif.

Între timp, numele tehnicianului de 48 de ani a ajuns să fie cunoscut în toată ţara, mai ales datorită spectacolului făcut la diverse conferinţe de presă şi flash-interviuri.

În Superligă, sub comanda lui Iosif, Rapid a avut parte de un început şocant de bun, dar returul ultimului sezon regular i-a fost ”fatal” acestuia, ajungând să fie înlocuit de Adi Mutu.

Rămas liber de contract pe 2 martie 2022, Mihai Iosif a revenit pe banca tehnică de abia după şapte luni, când a preluat-o pe Minaur Baia Mare, aflată într-o luptă împotriva retrogradării în Liga 2.

Mihai Iosif, întrebat în direct dacă crede că o va mai antrena vreodată pe Rapid

Deşi nivelul este mult mai scăzut decât în cazul ultimului post ocupat de antrenor, Iosif a recunoscut că este foarte mulţumit de ce a găsit la Baia Mare, de oameni în special.

Totuşi, Rapid rămâne echipa sa de suflet, iar, în urma demiterii din primăvară, tehnicianului lui Minaur a fost întrebat, în direct la Orange Sport, dacă crede că o va mai antrena vreodată pe Rapid.

Mihai Iosif a răspuns că ”nu se ştie niciodată”, dar a punctat că, la momentul actual, atenţia sa este concentrată exclusiv pe actuala sa aventură de la Baia Mare.

”(n.r. crezi că o să mai antrenezi vreodată Rapidul?) Nu se ştie niciodată unde te duce viaţa. În momentul ăsta, nu mă gândesc decât la Baia Mare, doar acolo”, a declarat Mihai Iosif, la Orange Sport.

La Minaur, Iosif nu a avut parte neapărat de începutul sperat. Din nouă meciuri sub comanda sa, în campionat şi în Cupa României, Baia Mare a scos doar două victorii, patru remize şi trei înfrângeri.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare