Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere interesantă pentru FCSB! Ce antrenor i se sugerează lui Gigi Becali să aducă: ”Sunt sigur că ar lua mai puţine goluri” | EXCLUSIV

Propunere interesantă pentru FCSB! Ce antrenor i se sugerează lui Gigi Becali să aducă: ”Sunt sigur că ar lua mai puţine goluri” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB plănuieşte anumite inovaţii pentru fotbalul românesc la nivelul staffului, iar, în acest context, Andrei Vochin i-a făcut o propunere interesantă lui Gigi Becali. Invitat în studioul Orange Sport, consilierul lui Răzvan Burleanu a sugerat că vicecampioanei i-ar prinde bine un specialist la faze fixe.

Forma FCSB-ului s-a îmbunătăţit considerabil după despărţirea de Nicolae Dică, dar în tabăra vicecampioanei încă există destul probleme care nu au fost rezolvate încă, în special în apărare.

Pentru a combate dificultăţile întâmpinate, cei de la FCSB au decis să schimbe felul în care se antrenează şi să formeze mici grupuri, care să fie axate pe lucruri mult mai specifice.

Implicit, un anumit grup, format din jucători de atac, să se antreneze cu un antrenor specializat pe ofensivă sau un alt grup, format din apărători, să lucreze un un antrenor focusat pe defensivă.

Deşi Andrei Vochin este de părere că deciziile luate de vicecampioană deja reprezintă un pas înainte, acesta i-a propus încă un antrenor specialist lui Gigi Becali.

În opinia consilierului lui Răzvan Burleanu, un antrenor specializat pe faze fixe ar putea avea un efect foarte bun asupra FCSB-ului, atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv.

”Sunt sigur că ar lua mai puţine goluri”

Vochin este convins că, dacă ar sosi un astfel de antrenor, FCSB nu doar că ar marca mai mult din faze fixe, dar, esenţial, ar încasa mai puţine goluri din momente statice.

Mie mi s-ar fi părut, la FCSB, dacă tot se aducea un antrenor specializat, aş fi adus un specialist la faze fixe. Zenga, când a venit la FCSB, a adus un specialist la faze fixe.

FCSB are probabil lotul cu cea mai bună medie de inaltime, în luptă cu CFR. Au jucători care au apetenţă la dat cu capul, au executanţi buni de faze fixe.

Dacă ar fi un specialist pe aşa ceva, cred că ar marca mai multe goluri din faze fixe şi sunt sigur că ar lua mai puţine din faze fixe”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

La momentul actual, FCSB are a şasea cea mai modestă apărare din Superligă, numai Mioveni, UTA, Botoşani, Chindia şi Argeş încasând mai multe goluri decât cele 25 încasate de vicecampioană.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare