Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred cu tărie că va exista”. Joan Laporta nu a renunţat la Superliga Europei! Când a anunţat preşedintele Barcelonei că ar putea debuta noua competiţie

”Cred cu tărie că va exista”. Joan Laporta nu a renunţat la Superliga Europei! Când a anunţat preşedintele Barcelonei că ar putea debuta noua competiţie

FC Barcelona

Comentarii

Deşi părea că proiectul Superligii a fost abandonat, Joan Laporta încă nu a renunţat la această idee şi este de părere că noua competiţie ar putea debuta în 2025.

”Cred cu tărie că va exista”

Joan Laporta, preşedintele FC Barcelona, şi-a exprimat, joi, încrederea că proiectul Superligii poate deveni funcţional în anul 2025, dacă va primi un aviz favorabil de la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

Cred cu tărie că Superliga va exista. Aşteptăm verdictul de la Bruxelles. Va fi o competiţie deschisă, pentru că nu aş intra într-un proiect care să nu fie deschis.

Deschis pentru Juventus şi Real Madrid, sau alte cluburi care, în acest moment, se află în afara proiectului”, a declarat Laporta pentru Cadena SER.

Laporta a adăugat că speră ca şi UEFA să aibă un loc în acest proiect şi a prognozat că ”dacă verdictul este favorabil, Superliga va fi funcţională în 2025. Dacă verdictul va fi defavorabil, atunci lucrurile se complică”, a mai spus el.

Tot Laporta a emis şi ipoteza conform cărei lansarea Superligii s-ar putea face, într-o primă fază, fără cluburile din Anglia: ”Vom crea o competiţie care va concura cu Premier League.

Poate că la început cluburile engleze nu vor intra în Superligă, însă eu cred că vor veni către noi”, a mai afirmat acesta.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare