Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! Fotbalistul pe care Becali se chinuia să îl dea afară s-a înţeles într-un final cu o echipă din Superligă şi este aşteptat în cantonament

OUT de la FCSB! Fotbalistul pe care Becali se chinuia să îl dea afară s-a înţeles într-un final cu o echipă din Superligă şi este aşteptat în cantonament

FCSB

Comentarii

După luni întregi în care a afirmat că nu îl mai doreşte şi că este dornic să îl lase să revină la fosta echipă, Gigi Becali a reuşit într-un final să scape de Marco Dulca (23 de ani), care urmează să se întoarcă la Chindia Târgovişte.

FCSB a avut parte de cea mai activă perioadă de mercato din ultimii ani. Gigi Becali a ”spart” peste cinci milioane de euro pe noi transferuri, aducând la club 12 jucători.

Doi dintre aceştia, Vadim Raţă şi Radu Boboc, au părăsit deja clubul, în timp ce plecările a altor trei dintre nou-veniţi sunt pregătite, a anunţat chiar patronul clubului.

Rachid Bouhenna se află pe lista neagră şi se doreşte fie să i se rezilieze contractul, fie să îi fie găsită o nouă echipă, în timp ce Bogdan Rusu a fost deja propus înapoi la Mioveni.

În aceeaşi situaţie ca Boboc şi Rusu, care au mai evoluat deja pentru o echipă în acest sezon şi pot doar să revină la respectiva formaţie, se află şi Marco Dulca.

Mijlocaşul central nu a făcut faţă la Bucureşti, iar Gigi Becali i-a transmis de luni bune că este liber să plece, dar acesta refuza să îşi dea acordul pentru reziliere.

Fotbalistul pe care Becali se chinuia să îl dea afară s-a înţeles într-un final cu o echipă din Superligă

Însă, conform Gsp, cele două părţi au reuşit într-un final să ajungă la un acord, iar Marco Dulca urmează să revină la Chindia Târgovişte, după doar jumătate de sezon la FCSB.

Fotbalistul îşi dorea să continue la Bucureşti şi să se lupte pentru locul său în echipă, dar a înţeles până la urmă că, la FCSB, fără voia patronului, nimic nu este posibil.

Conform sursei citate, Ely Fernandes, fost la U Cluj, urmează de asemenea să se alăture Chindiei vineri, fiind aşteptat alături de Marco Dulca în cantonamentul din Turcia.

La FCSB, locul mijlocaşului central are să fie ocupat de un tânăr de perspectivă din academie, a anunţat MM Stoica, în direct la Orange Sport.

Aşadar, Marco Dulca devine al cincilea jucător care o părăseşte pe vicecampioană în această iarnă, după Ianis Stoica, împrumutat la U Cluj, Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iaşi, Radu Boboc, rămas liber de contract, şi Andrei Dumiter, transferat la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare