Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu vrea, în ruptul capului, să plece de la FCSB! Trecut pe lista neagră, a spus "nu"

Nu vrea, în ruptul capului, să plece de la FCSB! Trecut pe lista neagră, a spus "nu"

FCSB

Comentarii

Marco Dulca (23 de ani) nu vrea să plece de la FCSB. Trecut pe lista neagră, a plecărilor, jucătorul nu are de gând să părăsească echipa "roş-albaştrilor" cel puţin până în vara lui 2023. În acest sezon, Dulca mai poate juca doar la Chindia, unde nu vrea să se întoarcă.

FCSB nu scapă de Marco Dulca. Fotbalistul adus de Gigi Becali de la Chindia cu 250.000 de euro, clauza de reziliere, Dulca a intrat repede în dizgraţiile patronului "roş-albaştrilor", dar totuşi nu vrea să plece, deşi nu i se vor mai da şanse.

Nu vrea, în ruptul capului, să plece de la FCSB! Trecut pe lista neagră, a spus "nu"

Campania furtunuoasă de transferuri din vara lui 2022 a adus şi "eşecuri" la FCSB. Unul dintre ele, Marco Dulca, nu vrea să plece de la formaţia "roş-albastră", scrie spotmedia.ro, care anunţă că jucătorul a fost anunţat că nu se va conta pe serviciile sale şi, totuşi, a spus "nu".

Potrivit sursei citate, Marco Dulca a fost anunţat că nu mai face parte din planurile FCSB şi, mai mult, nu va face deplasarea în Turcia pentru cantonamentul de iarnă. Chiar şi în aceste condiţii, Dulca a spus "nu" unei plecări de la FCSB în pauza de iarnă.

Motivul? Marco Dulca nu vrea să plece înapoi la Chindia, singurul club unde mai poate juca în acest sezon, după ce a bifat deja două cluburi. Site-ul spotmedia.ro scrie că Dulca îşi doreşte să plece în vara lui 2023, când poate prinde o altă echipă, mai importantă decât Chindia.

Marco Dulca a strâns 16 meciuri în toate competiţiile la FCSB, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Marco Dulca în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marco dulcafcsbplecaregigi becalitransfer 

viewscnt
Articole similare