Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a anunţat că FCSB nu se mai bazează pe 6 fotbalişti! Sunt liberi să plece: "Dacă nu, vor juca la echipa a doua" | EXCLUSIV

MM a anunţat că FCSB nu se mai bazează pe 6 fotbalişti! Sunt liberi să plece: "Dacă nu, vor juca la echipa a doua" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat o primă decizie la început de an în privinţa lotului. În cantonamentul din Turcia nu vor fi luaţi şase fotbalişti, care au făcut parte din planurile echipei în prima parte a sezonului.

FCSB vrea să scape de şase fotbalişti. Cine nu merge în cantonamentul din Turcia

Au mai rămas doar câteva zile de vacanţă pentru FCSB. În timp ce unii fotbaliştii se vor pregăti pentru reluarea Superligii sub comanda lui Mihai Pintilii, alţii sunt nevoiţi să-şi găsească o altă echipă pentru a-şi continua cariera. 

Pe 5 ianuarie FCSB se va reuni, iar trei zile mai târziu va pleca spre Turcia, în Antalya, unde e prorgramat cantonamentul din iarnă. 

Între 8-20 ianuarie, mai mulţi fotbalişti vor lipsi din pregătirea de iarnă. 

Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Andrei Dumiter, deja transferat la FC Voluntari, şi Bogdan Rusu trebuie să-şi găsească o altă echipă, altfel vor juca doar la echipa a doua a clubului finanţat de Gigi Becali. 

Mihai Stoica a confirmat că aceştia nu mai fac parte din planurile echipei, iar locul lor a fost luat de jucători tineri. 

"În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi. 

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Răzvan Ducan era doar a treia variantă pentru poarta FCSB, iar concurenţa dintre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu e acerbă, în timp ce Gigi Becali l-ar lăsa pe Radu Boboc şi liber la Farul Constanţa, deşi i-a plătit bani lui Gică Hagi pentru fundaşul lateral. 

Rachid Bouhenna a intrat de mai mult timp pe lista neagră a lui gigi Becali, iar Andrei Dumiter a fost prezentat oficial la FC Voluntari. 

Marco Dulca şi Bogdan Rusu au varianta doar de a reveni la fostele echipe, Chindia Târgovişte, respectiv CS Mioveni. 

  • FCSB a recuperat în ultima parte a campionatului şi e pe locul al treilea în Superligă, cu 38 de puncte, la şapte puncte sub liderul Farul Constanţa. 
  • Primul meci din 2023 pentru FCSB e cu Hermannstadt, pe 22 ianuarie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, la Sibiu. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaplecari fcsbtransferuri fcsbgigi becali fcsbfcsb cantonament turcia 

viewscnt
Articole similare