Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Andrei Dumiter, la FC Voluntari! Pe ce perioadă a semnat fostul atacant de la FCSB

OFICIAL | Andrei Dumiter, la FC Voluntari! Pe ce perioadă a semnat fostul atacant de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gruparea FC Voluntari a anunţat că a semnat un contract, valabil pe o perioadă de 3 ani şi jumătate, cu jucătorul Andrei Dumiter.

UPDATE: Andrei Dumiter este un atacant, în vârstă de 23 de ani, care a mai jucat până acum în cariera sa la LPS Banatul, Ripensia Timişoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK şi FCSB.

Noul nostru jucător are 110 prezenţe în primele 2 ligi ale României în care a reuşit să înscrie 27 de goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Andrei va purta numărul 13 pe echipamentul de joc.


Liviu Ciobotariu ia în considerare opţiunea de a realiza un transfer definitiv al lui Dumiter. Tehnicianul a dezvăluit că şi-a dorit ”în mod special” ca Dumiter să facă parte din echipa sa.

De asemenea, Ciobotariu a spus că are mare încredere în fotbalist şi că îi va însoţi în Antalya. Antrenorul ilfovenilor a spus că Dumiter se pliază pe stilul de joc al lui FC Voluntari.

”Este adevărat!”

”Este adevărat. Dar nu ştiu exact condiţiile, dacă împrumut sau definitiv. Este posibil să devină jucătorul nostru. Se va finaliza mutarea în seara asta. Cert este că Andrei Dumiter va juca din această iarnă la FC Voluntari. Nu a venit propunerea din partea FCSB, ci eu mi l-am dorit în mod special”, a spus Liviu Ciobotariu, conform fanatik.ro.

”Eu am mare încredere în el, de asta am şi insistat. Depinde numai de el, de cum se va antrena, să demonstreze că este un atacant de valoare. Va merge cu noi în Antalya şi depinde cum va evolua în meciurile amicale şi la primele partide oficiale. FCSB eu nu cred că l-a transferat degeaba. Are calităţi şi cred că în potenţialul lui. Cheia este la el. Andrei se pliază pe stilul meu de joc şi asta va conta mult, pentru că va fi pus în valoare”, a completat fostul internaţional român.

Andrei Dumiter este un atacant născut la 10 aprilie 1999, în Timişoara. Acesta a evoluat, la nivel de copii şi juniori, pentru Nova Mama Mia Becicherecu Mic, LPS Banatul şi Ripensia Timişoara, la ultima evoluând în 61 de partide de Liga 2, în care a marcat 21 de goluri. A urmat transferul la Sepsi OSK din vara lui 2019, club care l-a împrumutat, pentru o jumătate de sezon, la Chindia Târgovişte. În ianuarie 2020 a revenit în lotul covăsnenilor, pentru care a adunat 16 partide şi două goluri.

În vara lui 2021, Dumiter a ajuns la FCSB. Atacantul nu s-a putut impune în echipă şi nu a reuşit să marcheze destule goluri pentru a-l mulţumi pe Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb-voluntari-dumiter 

viewscnt
Articole similare