Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Decizie istorică luată de Gigi Becali. A plătit 1 milion de euro, dar acum renunţă gratis la cinci fotbalişti

OUT de la FCSB. Decizie istorică luată de Gigi Becali. A plătit 1 milion de euro, dar acum renunţă gratis la cinci fotbalişti

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de un final foarte bun de 2022, obţinând cinci victorii în ultimele şase meciuri disputate în Superligă. Astfel, roş-albaştrii au revenit în cursa pentru titlu, iar acum Gigi Becali a început pregătirea perioadei de transferuri din această iarnă.

FCSB este la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa şi la şase lungimi de ocupanta locului secund, CFR Cluj. Astfel, oficialii roş-albaştrilor îşi fac din nou planuri pentru lupta la titlu, iar Gigi Becali a conceput, în primă fază, o listă neagră cu fotbaliştii de care vrea să se despartă în această iarnă.

Rachid Bouhenna, Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu sunt cei cinci jucători de care latifundiarul din Pipera vrea să scape cu orice preţ în această lună. Deşi au fost aduşi cu sume importante de bani, fotbaliştii pot pleca şi gratis de la FCSB, Gigi Becali fiind dispus să renunţe cât mai rapid la cei cinci de pe lista neagră.

Venit liber de contract în avara anului trecut, după despărţirea de CFR Cluj, Rachid Bouhenna este singurul jucător dintre cei cinci pe care Becali n-a plătit o sumă de transfer. Fundaşul central a evoluat în nouă partide în acest sezon, în toate competiţiile, dar nu l-a convins pe patronul echipei că merită să rămână sub comanda lui Mihai Pintilii.

Adus cu 200 de mii de euro de la Farul Constanţa, Radu Boboc a fost scos rapid din echipa de start a roş-albaştrilor. De altfel, nici Marco Dulca nu o duce mai bine, fotbalist în schimbul căruia Gigi Becali a achitat suma de 250 de mii de euro. 

În zona ofensivă, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu sunt cei doi fotbalişti de care FCSB urmează să se despartă. Venit în iulie 2021, cu 350 de mii de euro, Dumiter a evoluat în doar cinci partide în actuala stagiune pentru vicecampioana României, în timp ce Rusu, adus cu 200 de mii de euro, n-a marcat niciun gol în cele 13 meciuri jucate în tricoul FCSB-ului, în toate competiţiile.

Astfel, Gigi Becali a plătit un milion de euro pentru achiziţia a patru jucători aflaţi pe lista neagră, iar acum este dispus să-i lase să plece liberi de contract.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare