Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă ofertă de TOP pentru Ronaldo. Portughezul şi-a trimis impresarii la negocieri. Ce echipă l-a dorit

O nouă ofertă de TOP pentru Ronaldo. Portughezul şi-a trimis impresarii la negocieri. Ce echipă l-a dorit
Comentarii

Înainte de a semna cu saudiţii de la Al Nassr, atacantul portughez Cristiano Ronaldo a refuzat o ofertă de la gruparea americană Kansas City, anunţă cotidianul catalan Sport, care citează ESPN.

Din câte se pare, echipa americană prezentase o „ofertă interesantă”, atât de bună încât impresarii lui Cristiano Ronaldo ar fi avut diferite întâlniri cu oficialii de la Kansas City, înainte ca starul lusitan să accepte oferta din Arabia Saudită.

Salariul şi condiţiile comerciale au fost interesante pentru Cristiano, iar ambele părţi au fost „foarte aproape” de a ajunge la o înţelegere, notează sursa citată.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, care este şi jurnalist, aceste întâlniri au avut loc înainte de controversatul interviu cu Piers Morgan, care a dus la plecarea bruscă a lui Ronaldo de la Manchester United.

În cele din urmă, atacantul portughez a optat pentru oferta financiară de la Al-Nassr, echipa cu care va debuta din 2023, şi unde va juca până în 2025. În Arabia Saudită, Ronaldo va încasa 200 de milioane de euro pe sezon.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare