Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va fi portarul titular de la FCSB în 2023? Mihai Stoica, anunţ despre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu: "Nu e ok ce se întâmplă la noi acum, nu mi-am dorit" | EXCLUSIV

Cine va fi portarul titular de la FCSB în 2023? Mihai Stoica, anunţ despre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu: "Nu e ok ce se întâmplă la noi acum, nu mi-am dorit" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre concurenţa acerbă din poarta echipei, între Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu, care pretind locul de titular din formula aleasă de Mihai Pintilii la meciuri.

Cine va apăra la FCSB în 2023 dintre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB şi a făcut-o cu prestaţii bune, după ce a profitat de accidenitarea titularului Ştefan Târnovanu. Vlad le-a blocat drumul moldovenilor spre gol în FCSB - FC Botoşani 1-0, în Superligă, iar situaţia nu este una confortabilă pentru staff-ul echipei. 

Mihai Stoica a fost întrebat cine va apăra în 2023 şi a recunoscut că la FCSB nu s-a dorit ca mai mulţi portari să aspire la locul de titular. 

"Vine pauza şi o să-i avem apoi pe amândoi. Va depinde mult şi de cum se vor prezenta în cantonament. Cum Vlad a fost numărul unu o perioadă lungă, apoi a fost Târnovanu numârul unu. Vom vedea. 

Dacă el (n.r. - Târnovanu) pierdea poarta pentru gafe, clar nu, dar a pierdut-o pentru accidentare. Nu mi-am dorit să avem doi portari care să spere să fie numărul unu. Mulţi spun că bat câmpii, dar n-o fac. La momentul ăsta, da. (n.r. - amândoi vor să fie numărul unu). 

Nu purtăm discuţii (n.r. - despre plecare) cu jucători sub contract. Cine are ofertă, pleacă, dacă e pe placul patronului propunerea", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

De asemenea, MM a fost întrebat dacă este luată în calcul varianta unui împrumut al lui Andrei Vlad, în condiţiile în care portarul a recunoscut deja că nu se simte confortabil fără să joace meci de meci. 

"(n.r. - E posibil un schimb Vlad - Straton cu FC Argeş?): Nu. 

Nu e ok nici ce se întâmplă la noi acum. Ar putea Vlad să meargă la o echipă care să ne dea o variantă gen Straton, dar nu se va întâmpla. Doar a fost discuţia acum între noi (n.r. - în platoul Orange Sport), dar nu, nu se pune problema. 

Vlad s-a antrenat foarte bine. El a pierdut poarta dinaintea play-off-ului trecut, dar s-a antrenat la fel. Vlad e un exemplu şi poate fi un exemplu pentru mulţi portari care pierd poarta, dar care oricând au şansa să revină", a mai spus managerul general de la FCSB.

Afla mai multe despre: andrei vladstefan tarnovanumihai stoicafcsbportar fcsb 

viewscnt
Articole similare