Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golofca revine! A bătut palma cu patronul şi a părăsit-o pe Sepsi: "Mă bucur de fotbal atât timp cât o să mai pot"

Golofca revine! A bătut palma cu patronul şi a părăsit-o pe Sepsi: "Mă bucur de fotbal atât timp cât o să mai pot"

Superliga

Comentarii

Atacantul Cătălin Golofca (32 de ani) a ales să se despartă de Sepsi Sfântu Gheorghe şi a plecat sub formă de împrumut tot în Superligă.

Unde va juca Golofca în 2023. A ajuns tot în Superligă

Cătălin Golofca a ajuns rezervă la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar după 735 de minute jucate în acest sezon conducătorii i-au permis să plece sub formă de împrumut. 

Atacantul lateral s-a înţeles cu FC Botoşani asupra revenirii la echipa din Moldova. Clubul la care s-a făcut remarcat în fotbalul românesc a acceptat mutarea, iar acum Golofca se va lupta pentru evitarea retrogradării din Superligă. 

„Înţelegerea mea cu Sepsi expira în vara lui 2023. M-am simţit foarte bine la Sfântu Gheorghe, clubul este condus de oameni de calitate, însă începusem să joc din ce în ce mai puţin de la venirea antrenorului Cristiano Bergodi. Aşa că am decis să plec, pentru că am ajuns la o anumită vârstă şi vreau să mă bucur de fotbal atât timp cât o să mai pot să joc la un nivel ridicat. 

Am avut şi alte oferte din Liga I, însă am ales să mă reîntorc la FC Botoşani. Aici am avut tot timpul evoluţii bune şi am fost apreciat de public şi de oamenii din club şi, în plus, sunt foarte aproape de casă”, a declarat Cătălin Golofca, conform Monitorul de Suceava

  • 13 e locul ocupat de FC Botoşani în Superligă, cu 21 de puncte. 

De-a lungul carierei, Golofca a mai jucat la: Cetatea Suceava, Rapid Suceava, FCSB şi CFR Cluj, cu care are două campionate câştigate în palmares. 

FC Botoşani continuă să transfere pentru salvarea de la retrogradare

Acţionarul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a confirmat revenirea lui Cătălin Golofca şi a anunţat campania de transferuri din iarnă. 

"Avem planuri, a revenit Golofca la mine, un băiat bun, un copil Dragomir, pe care l-am luat de la Sepsi, un copil interesant, vine un fundaş dreapta de la Sheriff Tiraspol pe care l-am transferat din vară şi acum din iarnă e liber şi are contract cu mine.

Cred că mai aduc un fundaş dreapta care a fost la Hagi, mai trebuie un fundaş central şi luptăm la nişte mijlocaşi încă nu ştiu cine, la mijloc am nevoie şi pe benzi", a spus Iftime, potrivit As.ro.

Afla mai multe despre: golofca botosanicatalain golofcavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare