Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nice face schimbări în lot! Rareş Ilie, la o altă echipă din Ligue 1. Anunţ de ultim moment în Franţa

Nice face schimbări în lot! Rareş Ilie, la o altă echipă din Ligue 1. Anunţ de ultim moment în Franţa

Ligue 1

Comentarii

Nice se pregăteşte pentru reluarea campionatului din Ligue 1, dar şi pentru schimbări în lot. Printre cei vizaţi de o posibilă despărţire temporară este şi atacantul român Rareş Ilie (19 ani), transferat de la Rapid Bucureşti la începutul acestui sezon.

Rareş Ilie poate pleca sub formă de împrumut la o altă echipă din Ligue 1

  • Nice va disputa primul meci din 2023 pe terenul lui Rennes, în Ligue 1, luni, de la 22:00, în direct pe Orange Sport 1. 

Lucien Favre are misiunea de a duce echipa în topul din Franţa, iar în a doua parte a campionatului antrenorul plănuieşte să ia câteva decizii în privinţa lotului. 

Publicaţia franceză Onze Mondial anunţă că Nice va produce schimbări în lot, iar mai mulţi fotbalişti urmează să se transfere, dar şi să întărească echipa. 

Vizat este şi Rareş Ilie, care ar putea prinde mai multe minute la o altă echipă din Ligue 1, din ianuarie: "Nice ar putea trimite doi fotbalişti sub formă de împrumut. Pe Bilal Brahimi l-ar primit cu braţele deschise mai multe cluburi din Ligue 1, situaţie în care se află şi Rareş Ilie", scrie sursa citată. 

Rareş Ilie n-a mai fost introdus pe teren la Nice din 9 noiembrie, când a jucat un singur minut contra lui Ajaccio. În total, internaţional român a prins 367 de minute la clubul francez, în opt meciuri. 

  • 2027 e anul scadent al contractului lui Rareş Ilie cu Nice. 
  • 10 e locul ocupat de Nice în Ligue 1, cu 21 de puncte după 16 meciuri disputate. 

Ce spunea Rareş Ilie după transferul la Nice

În noiembrie, Rareş Ilie a oferit un interviu, pentru Orange Sport, în care a vorbit despre noul capitol din cariera sa. 

”M-am acomodat cât de cât, e total diferit de ce e acasă, dar uşor-uşor sper să mă impun şi aici cât mai repede. Nu m-am aşteptat ca prima ligă franceză să fie destinaţia unde voi ajunge eu, dar sunt fericit. N-am cum să nu fiu fericit şi muncesc în continuare.

(n.r. campionatul francez) E mai tare decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce ştiam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mult mai rapizi, dar uşor-uşor voi ajunge la nivelul ăla fizic pentru că, în rest, cred că mă descurc.  

(n.r. cu viaţa de aici te-ai acomodat?) E frumos. M-am acomodat. E foarte frumos aici”, declara fostul fotbalist al Rapidului.

Premier League, Ligue 1 şi Bundesliga se văd la Orange Sport

Din dorinţa de a le oferi microbiştilor cel mai bun fotbal din lume, Orange Sport va transmite meciurile din Premier League, Bundesliga şi Ligue 1.

Începând cu ianuarie 2023, abonaţii Orange Sport se vor bucura şi de alte surprize. Pe lângă Premier League, duelurile din Ligue 1 şi din Bundesliga intră şi ele în portofoliul de competiţii premium pe care îl deţine deja Orange Sport.

Cele trei campionate de top din Europa completează o listă impresionantă de competiţii transmise de Orange Sport, printre care şi Champions League, Superliga, La Liga, Serie A, Formula 1, NBA, Liga a II-a sau cele mai tari întreceri din handbalul european.

Afla mai multe despre: rares ilierares ilie nicerares ilie ligue 1transfer rares ilie 

viewscnt
Articole similare