Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care va fi transferul anului din Superligă spre fotbalul mare?”. Pe cine mizează Dumitru Dragomir: ”Se duc titulari şi în Premier League, şi în Italia, şi în Franţa” | EXCLUSIV

”Care va fi transferul anului din Superligă spre fotbalul mare?”. Pe cine mizează Dumitru Dragomir: ”Se duc titulari şi în Premier League, şi în Italia, şi în Franţa” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Superliga a fost mai mereu, dar mai ales în ultimul timp, un campionat din care foarte greu jucătorii au făcut pasul spre cele mai puternice campionate din Europa, dar anul 2023 poate reprezenta saltul uriaş pe care este posibil să îl facă unul dintre talentaţii din competiţia internă.

Ultimul mare transfer făcut de o echipă românească spre vestul Europei a fost Dennis Man, cedat de FCSB italienilor de la Parma, cu 13 milioane de euro, în ianuarie 2021.

Întrebat care va fi transferul anului din Superligă spre fotbalul mare, Dumitru Dragomir a precizat că unul dintre tinerii portari care au impresionat în acest sezon.

Pe cine mizează Dumitru Dragomir: ”Unde se duc, se duc titulari şi în Premier League, şi în Italia, şi în Franţa” | EXCLUSIV

Este vorba despre cei doi goalkeep-eri de la FCSB, Ştefan Târnovanu (22 de ani) şi Andrei Vlad (23 de ani), care se luptă pentru postul de titular la vicecampioană, Mihai Popa (22 de ani) de la FC Voluntari, Horaţiu Moldovan (24 de ani) de la Rapid şi Mihai Aioani (23 de ani) de la Farul. 

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste din România consideră că cel care va fi să plece o va face pe o sumă consistentă de bani şi va avea valoarea necesară pentru a juca la cel mai înalt nivel din Europa.

”Cred că unul dintre portari. Cel de la Voluntari (n.r. Mihai Popa), cei doi de la FCSB (n.r. Târnovanu şi Vlad) şi Moldovan, dar e un pic scunduţ (n.r. are 1,82). Toată lumea umblă după din ăştia malaci, mari, înalţi, peste 1,90.

Unde se duc, se duc titulari şi în Premier League, şi în Italia, şi în Franţa. Inclusiv Aioani de la Farul. Cinci portari de talie mare în România”, a declarat Dragomir, pentru Orange Sport.

Statisticile celor 5 portari enumeraţi de Dumitru Dragomir, în acest sezon, în campionat:

  • Ştefan Târnovanu (1,5 milioane euro) - 18 meciuri, 3 clean sheet-uri, 24 de goluri primite
  • Andrei Vlad (0,6 milioane euro) - 3 meciuri, 2 clean sheet-uri, 1 gol primit
  • Mihai Popa (1 milion euro) - 20 meciuri, 8 clean sheet-uri, 19 de goluri primite
  • Horaţiu Moldovan (1,8 milioane euro) - 21 meciuri, 6 clean sheet-uri, 19 de goluri primite
  • Mihai Aioani (1,3 milioane euro) - 21 meciuri, 8 clean sheet-uri, 19 de goluri primite

Afla mai multe despre: superligaportari superliga 

viewscnt
Articole similare