Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Burcă pune presiune pe acţionariatul lui Dinamo: "Trag un semnal de alarmă către toţi cei care sunt implicaţi"

EXCLUSIV | Burcă pune presiune pe acţionariatul lui Dinamo: "Trag un semnal de alarmă către toţi cei care sunt implicaţi"
Comentarii

2022 a fost cel mai negru an din istoria lui Dinamo. Retrogradaţi pentru prima dată în istorie, "câinii" sunt acum mai aproape de faliment ca oricând.

Viitorul lui Dinamo nu sună deloc bine. Falimentul bate la uşă, după invalidarea planului de reorganizare. Dinamoviştii au mai încasat o lovitură şi înainte de sărbători. Dorin Şerdean a câştigat procesul şi trebuie să recapete o funcţie de conducere în club.

În plus, jucătorii nu şi-au luat salariile şi ameninţă că vor boicota reunirea lotului de pe 9 ianuarie.

"Orice este posibil, dar cred că se vor prezenta toţi jucătorii. Mă tem doar că va trebui să mă întâlnesc cu ei şi o să-i văd foarte dezamăgiţi, iar eu va trebui să-i privesc în ochi, asta e temerea mea, sper să găsim soluţii.

Poate vom găsi înţelgere chiar la domnul Şerdean, nu ştiu când e următorul termen pentru aprobarea planului de reorganizare.

Vreau să trag un semnal de alarmă către toţi cei care sunt implicaţi în acest club. Acest club merită, e numele în joc, e vorba despre tradiţia acestui club, merită o şansă şi merită să fie salvat" , a declarat Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Chiar dacă Dinamo e la două puncte de play-off, pentru Burcă promovarea în Superligă e doar un vis frumos. "Câinii" au primit şi interdicţie la transferuri.  

"Un scenariu pozitiv ar fi să găsim o persoană sau un grup de oameni care să vină să ajute la însănătoşirea financiară a clubului, pentru că altfel nu există viitor.

Dacă se realizează acest lucru, putem să ne calificăm în play-off şi să şi promovăm chiar din primul an. E un scenariu poate fantasmagoric, dar avem speranţe" , a continuat Burcă.

Afla mai multe despre: burca 

viewscnt
Articole similare