You are here:

A refuzat-o pe U Cluj şi a semnat cu Rapid, iar viaţa i s-a schimbat: ”Nu aveam mari speranţă că va lua o astfel de întorsătură cariera mea” | EXCLUSIV

A refuzat-o pe U Cluj şi a semnat cu Rapid, iar viaţa i s-a schimbat: ”Nu aveam mari speranţă că va lua o astfel de întorsătură cariera mea” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Horaţiu Moldovan (24 de ani) a vorbit despre întorsătura pe care a luat-o cariera sa, după ce, în ianuarie 2021, a luat decizia de a refuza oferta primită de la U Cluj şi de a da curs celei venite dinspre Rapid.

Pe 17 noiembrie 20222, Horaţiu Moldovan a primit şansa de a îmbrăca, în premieră, tricoul României, fiind integralist în înfrângerea 1-2 cu Slovenia, dintr-un meci amical.

Portarul Rapidului mai fusese convocat în trecut, însă nu apucase să debuteze, întrucât Florin Niţă şi Ionuţ Radu încă îi ”blocau” calea către primul 11.

Interesant este că, în urmă cu un an şi jumătate, Moldovan nici nu evolua la nivelul primului eşalon, aspect care face ascensiunea sa cu atât mai impresionantă.

Născut la Cluj, goalkeeper-ul a crescut în academia CFR-ului, dar nu a apucat să joace pentru formaţia ardeleană, fiind împrumutat la Hermannstadt şi Energeticianul înainte de a semna definitiv cu Ripensia.

După doar jumătate de sezon la Timişoara, Sepsi l-a transferat pe Moldovan, dar acesta nu a prins niciun minut la Sfântu Gheorghe şi a revenit la Ripensia, înainte de a face pasul la UTA.

”Nu aveam mari speranţă că va lua o astfel de întorsătură cariera mea”

Titular la Arad, Horaţiu Moldovan le-a impresionat pe Rapid şi U Cluj, iar, în ianuarie 2021, a fost nevoit să aleagă între cele două echipe şi a luat decizia de a face pasul în Giuleşti.

Această alegere a fost cea mai bună din cariera lui Moldovan, care a promovat alături de Rapid, şi-a păstrat postul de titular şi în Superligă şi a ajuns la echipa naţională.

Într-un interviu cu Orange Sport, portarul şi-a amintit decizia pe care a trebuit să o facă în urmă cu doi ani şi a recunoscut că transferul în Giuleşti i-a schimbat viaţa.

”(n.r. îţi aminteşti cum sărbătoreai acum doi ani?) Da, îmi amintesc. Eram la Cluj, dar eram aşa, într-o într-o mare dilemă. Cu cu cine să semnez?  Nu aveam prea multe opţiuni.

Aveam Rapid, Liga 2, Universitatea Cluj, tot Liga 2, şi cam atât. Nu aveam prea prea mari speranţe că va lua o astfel de întorsătură cariera mea.  Acum mă felicit.

Şi din exterior, înainte să vii la Rapid, nu-ţi dai seama care care sunt sentimentele şi care sunt trăirile aici Acum mă felicit, mi-a schimbat viaţa acest club”, a declarat Horaţiu Moldovan, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare