Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat lovitura în prima zi din 2023. Pariorul s-a umplut de bani la un meci din Premier League! Sumă mică, o cotă nebună şi un câştig imens | FOTO

A dat lovitura în prima zi din 2023. Pariorul s-a umplut de bani la un meci din Premier League! Sumă mică, o cotă nebună şi un câştig imens | FOTOgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Un parior a dat lovitura chiar în prima zi a anului, după ce a prins o cota uriaşă la un meci din Premier League.

A dat lovitura în prima zi din 2023. Pariorul s-a umplut de bani la un meci din Premier League! A pariat o sumă mică, a prins o cotă uriaşă şi a avut un câştig imens

Meciul în cauză a fost Nottingham Forest - Chelsea, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 18-a din Premier League.

Raheem Sterling a deschis scorul pentru londonezi în prima repriză, după ce a marcat şi o doză de şansă.

După pauză, gazdele de la Forest au continuat pressing-ul şi au reuşit să restabilească egalitatea. Serge Aurier a trimis mingea spectaculos în poartă, printre picioarele lui Kepa.

Golul fundaşului dreapta a fost unul cu totul special. A fost primul dat de el în tricoul ”pădurarilor”, dar l-a umplut de bani şi pe un parior.

Acesta a pariat pe secţiunea LIVE, când Nottingham Forest era condusă, că echipa va reuşi să marcheze şi că autorul golului va fi nimeni altul decât Serge Aurier.

Pariorul a pus la bătaie o sumă de numai 29,4 lei, dar a prins o cotă, aşa cum era de aşteptat, absolut uriaşă, de 200. 

Astfel, după ce fundaşul a marcat în minutul 63, pariorul a devenit mai bogat cu 5.880 de lei.

În urma rezultatului de egalitate, Forest ocupă locul 18, cu 14 puncte acumulate în 17 meciuri, în timp ce Chelsea se află pe poziţia a opta, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: pariuri sportivepremier league 

viewscnt
Articole similare