Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Serge Aurier şi-a găsit echipă. Ivorianul va evolua pentru o formaţie importantă din La Liga

Este oficial! Serge Aurier şi-a găsit echipă. Ivorianul va evolua pentru o formaţie importantă din La Liga

La Liga

Comentarii

Serge Aurier a semnat oficial cu Villareal, a anunţat clubul iberic pe contul de Facebook. Ivorianul rămăsese liber de contract după despărţirea de Tottenham.

Serge Aurier şi-a găsit echipă! Ivorianul, rămas liber de contract după despărţirea de Tottenham, în această vară, a semnat oficial cu Villareal. Fundaşul dreapta va fi pregătit de fostul rival, Unai Emery înfruntându-l pe Aurier în derby-ul de nord al Londrei, pe când era tehnicianul lui Arsenal. Mutarea a fost confirmată de Villareal pe contul oficial de Facebook.

Este oficial! Serge Aurier şi-a găsit echipă

Villarreal CF a ajuns la un acord cu Serge Aurier, care vine la clubul galben din postura de jucător liber de contract, semnând pe un sezon, cu opţiunea de a extinde relaţia dintre ambele părţi pentru încă două sezoane.

După ce a trecut vizita medicală şi şi-a semnat contractul cu Villarreal, Serge Aurier va da curs convocării la echipa naţională a Coastei de Fildeş, care l-a chemat pentru cele două meciuri din calificările la Campionatul Mondială din 2022, împotriva lui Malawi (vineri 8 şi luni, 11 octombrie).

Fundaşul se va alătura echipei după pauza internaţională şi va fi prezentat oficial ca nou jucător „groguet” la întoarcerea în Spania. Serge Alain Stephane Aurier (Ouragahio, Coasta de Fildeş, 24 decembrie 1992) este un apărător cu abilităţi fizice excelente.

Se remarcă prin puterea, viteza, forţa şi capacitatea de a se alătura atacului. Este un jucător foarte versatil care acţionează ca un fundaş dreapta, dar poate juca şi fundaş central.La 28 de ani, fotbalistul ivorian a jucat pentru echipe importante precum Paris Saint Germain (81 de jocuri) şi Tottenham Hotspur (110 jocuri).

Anterior, a ocupat banda dreaptă a lui Toulouse FC (80 de jocuri) şi RC Lens (55 de jocuri).În plus, Aurier este internaţional al Coastei de Fildeş. A jucat în total 70 de jocuri şi este căpitanul naţionalei”, se arată în comunicatul postat de Villareal.



Afla mai multe despre: villarealserge aurier 

viewscnt
Articole similare