Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FCU Craiova le ”cer scuze suporterilor” pentru înfrângerea din derby, dar ridică semne de întrebare despre arbitraj: ”Toată lumea vede”

Fotbaliştii lui FCU Craiova le ”cer scuze suporterilor” pentru înfrângerea din derby, dar ridică semne de întrebare despre arbitraj: ”Toată lumea vede”

FC U Craiova

Comentarii

FCU a pierdut derby-ul Craiovei, dar şi al orgoliilor, în faţa lui CSU, scor 0-2, duminică seara.

Craiova lui Rotaru a câştigat primul derby din Bănie în faţa echipei familie Mititelu, scor 2-0. Nistor şi Baiaram au înscris pentru trupa lui Reghecampf, în timpc e Compagno a fost eliminat pentru gazde. În urma meciului, Adi Mutu şi-a dat demisia de la conducerea formaţiei oltene.

După înfrângerea din derby, jucătorii lui FCU şi-au cerut scuze în faţa suporterilor. Claudiu Bălan a declarat, în numele echipei, că jucătorii olteni îşi cer iertare pentru înfrângerea din derby, însă Radu Negru a dat de înţeles că arbitrajul a cântărit mult în eşecul împotriva marii rivale.

Fotbaliştii lui FCU Craiova îşi ”cer scuze în faţa suporterilor” pentru înfrângerea din derby, dar ridică semne de întrebare despre arbitraj

Cred că până la golul lor a fost un joc echilibrat. Au avut o singură şansă de poartă. Vreau să vorbesc în numele colegilor, ne cerem scuze în faţa suporterilor pentru această înfrângere. Acest derby a venit într-un moment foarte prost pentru noi, avem puţine puncte în clasament şi trebuie să facem neapărat ceva”, a declarat Bălan.

Este de spus că trebuie să trecem peste acest moment greu, trebuie să strângem rândurile, la nivel de jucători, de toată lumea, trebuie să strângem rândurile şi să depăşim momentul acesta, să începem să adunăm puncte în campionat şi să reglăm corabia, să o aducem pe linie dreaptă.

Deja devine clişeic, nu vrem să vorbim despre arbitraje, nu vrem să dăm vina pe nimeni, noi, jucătorii, suntem responsabili, dar cred că toată lumea vede. Iar au început cu faulturi pentru ei în preajma careului nostru, iar nouă ne dădeau numai la jumate şi ce era 50-50 imediat fluierau pentru ei.

Până în momentul golului nu ne-au fost superiori, am jucat de la egal la egal, au avut momente bune, şi noi am avut momente foarte bune de-a lungul jocului, am pus probleme, până la urmă a venit golul acela, a venit şi cartonaşul roşu şi de-acolo s-a rupt jocul”, a adăugat Radu Negru.

Afla mai multe despre: fc u craiovafcu craiovaradu negruclaudiu bălan 

viewscnt
Articole similare