Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emiliano Martinez şi Hugo Lloris. Cum au fost surprinşi cei doi portari la meciul Tottenham - Aston Villa. Unai Emery a explicat de ce argentinianul a fost doar rezervă | VIDEO

Emiliano Martinez şi Hugo Lloris. Cum au fost surprinşi cei doi portari la meciul Tottenham - Aston Villa. Unai Emery a explicat de ce argentinianul a fost doar rezervă | VIDEO

Premier League

Comentarii

Emiliano Martinez a revenit în lotul lui Aston Villa, dar a fost pe banca de rezerve în partida cu Tottenham, prilej cu care s-a reîntâlnit cu francezul Hugo Lloris. La final, Unai Emery a explicat de ce nu l-a folosit titular pe argentinian.

În primul meci din Premier League în 2023, Aston Villa a produs o mare surpriză şi s-a impus, la Londra, pe terenul lui Tottenham, scor 2-0, în etapa a 18-a.

Golurile marcate de Buendia şi Douglas Luiz au asigurat cele trei puncte pentru formaţia pregătită de Unai Emery.

Emiliano Martinez s-a reîntâlnit cu Hugo Lloris. Cum au fost surprinşi cei doi portari la meciul Tottenham - Aston Villa

La acest meci a fost prezent şi Emiliano Martinez, revenit vineri în cadrul lotului lui Aston Villa, după ce a fost protagonistul absolut al Argentinei în seria finală de penalty-uri din ultimul act al Cupei Mondiale care a înmânat trofeul sud-americanilor, dar şi a unui gest foarte controversat.

Deşi împotriva lui Tottenham a fost doar rezervă, s-a întâlnit pentru prima dată după finala Campionatului Mondial cu francezul Hugo Lloris, portarul lui Spurs.

Cei doi s-au salutat la înaintea partidei, în tunelul de ieşire, cât şi la final, la mijlocul terenului.

Contra lui Spurs, Unai Emery a preferat să joace cu Robin Olsen, iar alegerea a fost explicată apoi într-o conferinţă de presă de Unai Emery.

Emi ”Dibu” Martinez ar urma să intre în cursul acestei săptămâni din nou în forma sportivă optimă, după vacanţa festivă de care acesta a avut parte ca urmare a triumfului de la Cupa Mondială.

"Emi este foarte important şi este numărul unu. Robin îşi cunoaşte rolul şi este foarte pozitiv ca persoană. Meciuri ca astăzi, unde am avut nevoie de performanţele lui, el le-a făcut.

A fost planul nostru. Mai întâi l-am pregătit pe Emi ca să se odihnească la câteva zile după Mondial, iar cu Robin muncim şi încercăm să-i dăm încrederea de care are nevoie. A meritat acest joc clar. Performanţa lui a fost uimitoare.

Emi se va antrena mâine (n.r. luni) şi marţi şi se va apropia de a intra din nou, dar după meciul de azi putem crede în Robin Olsen", a declarat Emery, după meci.

Afla mai multe despre: premier leagueemi martinez 

viewscnt
Articole similare