Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două plecări de la FCSB, anunţate în direct: ”Lui i-am reziliat contractul! Sunt şanse şi cu el” | EXCLUSIV

Două plecări de la FCSB, anunţate în direct: ”Lui i-am reziliat contractul! Sunt şanse şi cu el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

O nouă plecare de la FCSB a fost anunţată în direct. Informaţia a fost dezvăluită, în direct la Orange Sport, de managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica (57 de ani).

O nouă plecare anunţată la FCSB: ”I-am reziliat contractul!”. Este posibilă încă una: ”Sunt şanse şi cu el” | EXCLUSIV

Jucătorul căruia FCSB i-a reziliat contractul este Radu Boboc, la mai puţin de şase luni de la venirea acestuia la vicecampioana României.

Un alt jucător care este la un pas de a părăsi şi el formaţia roş-albastră este Marco Dulca, după ce Mihai Stoica a precizat că s-au purtat discuţii cu agentul mijlocaşului.

Totodată, oficialul FCSB-ului a oferit informaţii şi despre noutăţile prezente în lotul echipei deplasat pentru cantonamentul din Turcia.

”Şi-a reziliat azi contractul Boboc. Sunt şanse şi cu Dulca (n.r. Marco). Am vorbit cu agentul lui. Rămâne să vedem ce se întâmplă.

Nu ştiu dacă Boboc se întoarce la Farul. I-am reziliat contractul. E posibil să nu mai joace până la vară (n.r. la nicio echipă).

Noutăţi sunt pentru postul de portar, acolo e Alexandru Maxim. Toţi copiii vor face 16 ani, sunt reprezentanţii celei mai bune generaţii din Academie, cei născuţi în 2007. Vor veni şi Mihai Vlad Toma şi David Popa. 

Singurul de la echipa a doua care vine este Vlad Tudor, golgeterul echipei secunde. În rest sunt doar cei care au avut minute în acest sezon. Au reale perspective şi ne gândim să rămână la prima echipă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cotat la un milion de euro, Radu Boboc a fost adus la FCSB în luna august a anului trecut. Gigi Becali l-a luat cu 200.000 de euro de la Farul, dar nu a prins foarte multe meciuri, doar zece în total.

De cealaltă parte, au fost multe discuţii în jurul lui Marco Dulca, jucător pe care FCSB l-a luat cu mari speranţe de la Chindia, dar nu a confirmat aproape deloc aşteptările, iar recent Basarab Panduru l-a criticat dur.

Dulca a strâns doar 13 meciuri la gruparea bucureşteană, unde a sosit tot în august 2022, pentru 250.000 de euro.

Pe lângă cei doi anunţaţi deja, şi alţi jucători de la FCSB, anume Răzvan Ducan, Rachid Bouhenna şi Bogdan Rusu, trebuie să-şi găsească o altă echipă, altfel vor juca doar la echipa a doua a clubului finanţat de Gigi Becali. 

Recent, de la FCSB au plecat Andrei Dumiter, care s-a transferat la FC Voluntari, şi Ivan Mamut, care a ajuns în campionatul din Malaysia.

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare