Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi Rapid au pus ochii pe el, dar conducerea a anunţat: ”Nu pleacă de la noi!”. Lovitură pentru rivalele bucureştene: ”Când va fi să fie, o va face afară!”

FCSB şi Rapid au pus ochii pe el, dar conducerea a anunţat: ”Nu pleacă de la noi!”. Lovitură pentru rivalele bucureştene: ”Când va fi să fie, o va face afară!”

Superliga

Comentarii

Atacantul care a stârnit interesul celor de la FCSB şi Rapid a primit noi veşti din partea conducerii clubului de care aparţine. Aceasta nu doreşte să îl vândă prea curând, iar atunci când o va face, va fi peste hotare, nu la un alt club din Superligă.

FCSB şi Rapid au pus ochii pe el, dar conducerea a anunţat: ”Nu pleacă de la noi!”. Lovitură pentru rivalele bucureştene

Unul dintre cei mai doriţi atacanţi din Superligă în această iarnă a fost anunţat că nu va părăsi clubul la care este legitimat în prezent.

Arnold Garita, căci despre el este vorba, are şanse foarte mari să continue la FC Argeş, cel puţin până la sfârşitul sezonului.

Managerul lui FC Argeş, Daniel Stanciu, a precizat că gruparea argeşeană nu are intenţii să îl vândă şi, mai mult, are de gând să îi ofere prelungirea contractului.

”Garita nu pleacă de la noi! Nu se pune problema. Oferta Rapidului nu există! El face parte din planurile noastre până în vară şi chiar sezonul viitor. Când va pleca, o va face afară!

Nu luăm în calcul nicio ofertă şi niciun transfer! Din contră, ne gândim să continuăm cât mai mult timp”, a declarat Daniel Stanciu, conform ProSport.

În vârstă de 27 de ani, Garita a ajuns la FC Argeş în vara anului trecut şi a avut evoluţii apreciabile. A marcat şapte goluri şi a livrat o pasă decisivă.

Astfel, a atras atenţia unor granzi din Superligă precum FCSB şi Rapid, dar se pare că nu va părăsi prea curând formaţia din Trivale.

Afla mai multe despre: fc argesgarita 

viewscnt
Articole similare