Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unde s-a transferat Ivan Mamut, fostul atacant de la Craiova şi FCSB

OFICIAL | Unde s-a transferat Ivan Mamut, fostul atacant de la Craiova şi FCSB

Campionate

Comentarii

Plecat gratis de la FCSB, Ivan Mamut (25 de ani) s-a transferat în Malaezia. Clubul care l-a angajat pe fostul atacant "roş-albastru" a anunţat oficial transferul.

Ivan Mamut, fostul atacant de la Craiova şi FCSB, s-a transferat la mare departare de România. Vârful de atac a ajuns să joace în Malaezia, la clubul Terengganu, care a oficializat, miercuri, transferul jucătorului din Croaţia.

OFICIAL | Unde s-a transferat Ivan Mamut, fostul atacant de la Craiova şi FCSB

Rămas liber de contract în august, când şi-a terminat înţelegerea cu FCSB, Ivan Mamut a plecat departe de România. Atacantul croat s-a transferat în Malaezia, la Terengganu, o echipă dintr-un stat aflat la peste 8.500 de kilometri distanţă de Bucureşti.

Terengganu este vicecampioana Malaeziei, iar Ivan Mamut a fost legitimat după ce a trecut prin România, la U Craiova şi FCSB, două dintre echipele puternice ale campionatului. În actualul sezon, Ivan Mamut a jucat doar trei meciuri în toate competiţiile cu FCSB, în care a strâns pe teren doar 35 de minute.



RNK Split, Hajduk, Hrvace, Primorac, Inter Zapresic, Sesvete, Craiova şi FCSB sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Ivan Mamut.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Ivan Mamut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ivan mamutoficialteregganumalaezia 

viewscnt
Articole similare