Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boboc a plecat de la FCSB, iar numele înlocuitorului său a fost anunţat imediat! Varianta ”low-cost” aleasă, dezvăluită de MM: ”Revine” | EXCLUSIV

Boboc a plecat de la FCSB, iar numele înlocuitorului său a fost anunţat imediat! Varianta ”low-cost” aleasă, dezvăluită de MM: ”Revine” | EXCLUSIV galerie foto

FCSB

Comentarii

Radu Boboc (23 de ani) s-a despărţit de FCSB după doar jumătate de sezon, după ce l-a dezamăgit pe patronul Gigi Becali. Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat cum va suplini vicecampioana plecarea fundaşului şi a dezvăluit numele jucătorului care îi va lua locul.

În urma unei veri foarte active pe piaţa transferurilor, în care a adus 12 jucători la club, FCSB a început deja curăţenia în lot şi a renunţat la trei dintre nou-veniţi.

Vadim Raţă, Radu Boboc şi Bogdan Rusu au părăsit-o deja pe vicecampioană, în timp ce Marco Dulca şi Rachid Bouhenna sunt ”invitaţi” să plece cât mai repede de la Bucureşti.

Pe lângă aceştia, FCSB a mai renunţat la serviciile lui Andrei Dumiter şi Florin Achim, în timp ce Ianis Stoica şi Alexandru Musi au fost împrumutaţi la U Cluj, respectiv Poli Iaşi.

În contextul în care lotul continuă să se subţieze, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat despre cum plănuieşte să suplinească vicecampioana anumite plecări.

Specific, în cazul postului de fundaş lateral. După plecarea lui Radu Boboc, FCSB mai are doar trei jucători pe care se bazează în flancul defensivei, pe Risto Radunovic, Alexandru Pantea şi Vali Creţu.

Boboc a plecat de la FCSB, iar numele înlocuitorului său a fost anunţat imediat

Totuşi, MM Stoica a amintit că postul de fundaş lateral va fi acoperit imediat, întrucât Ovidiu Popescu (28 de ani) urmează să revină după o accidentare gravă, o ruptură la nivelul ligamentului încrucişat.

După şase luni pe bară, acesta se va întoarce în lotul FCSB-ului, managerul general dezvăluind că fotbalistul va putea să joace din nou din februarie.

Şi Pantea poate fi o soluţie şi pentru stânga, şi pentru dreapta. Are 19 ani şi e jucător în care avem mare încredere. Plus că revine Ovidiu Popescu. În februarie va putea juca”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În cazul unei ”crize” pe postul de fundaş dreapta, Denis Haruţ poate fi folosit ca variantă de avarie, în timp ce, în partea stângă, Sorin Şerban încă poate fi folosit, deşi nu este pe placul conducerii.

Ovidiu Popescu este indisponibil de pe 6 august, când a fost înlocuit în minutul 30 al meciului cu CS Mioveni, din pricina acelei rupturi.

Afla mai multe despre: mm 

viewscnt
Articole similare