Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Încă două rezilieri confirmate de FCSB! Gigi Becali mai aşteaptă o despărţire: "Nici el nu intră în vederile noastre" | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Încă două rezilieri confirmate de FCSB! Gigi Becali mai aşteaptă o despărţire: "Nici el nu intră în vederile noastre" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Lista plecărilor de la FCSB se măreşte de la zi la zi. Din lista iniţială de şase fotbalişti anunţată de Mihai Stoica, doar doi fotbalişti au rămas sub contract, iar un altul s-a adăugat printre jucătorii la care s-a renunţat.

Noi plecări confirmate de la FCSB

Florin Achim şi Bogdan Rusu sunt fotbaliştii despre care Mihai Stoica a anunţat că şi-au reziliat contractul cu FCSB, iar în continuare se doreşte despărţirea de Rachid Bouhenna. De altfel, fundaşul central şi Răzvan Ducan sunt singurii "supravieţuitori" ai listei anunţate iniţial

Totuşi, portarul ar putea fi împrumutat, spre deosebire de ceilalţi, care au reziliat contractul. 

"Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc, s-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat. Rusu a reziliat contractul azi, Boboc deja am anunţat, Dulca ieri a renunţat. 

Bouhenna mai e care nu intră în vederile noastre. Va veni pe 16 ianuarie. Probleme au fost cu jucătorii care nu aveau drept de joc la a treia echipă. Ştii cum e? Şi-au asumat riscul de a nu juca până în vară, dacă nu vor să meargă la fosta echipă (n.r. - Marco Dulca la Chindia Târgovişte, Radu Boboc la Farul Constanţa şi Bogdan Rusu la CS Mioveni). 

Nu cred că Dulca pleacă la Chindia. Poate merge într-un campionat care începe acum. Da, s-au pierdut banii (n.r. - cu anumite transferuri)", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim s-au despărţit de FCSB. De asemenea, Ianis Stoica a fost împrumutat la U Cluj, iar Alexandru Musi la Poli Iaşi.

Mihai Stoica a recunoscut şi cum a ajuns Rachid Bouhenna la FCSB, fotbalist care l-a impresionat la Sepsi, dar care nu l-a convins pe Dan Petrescu la CFR Cluj. 

"I-am spus, <<Băi Gigi, am vrut să-l luăm Bouhenna când era la Sepsi, eu am insistat atunci>>. A plecat la CFR, n-a jucat, apoi am spus aşa. M-a sunat Florin Tănase şi mi-a zis aşa, că erau la lot: <<Mi-a zis Camora că e cel mai bun fundaş central de la CFR, dar lui Petrescu nu-i plac ăştia care joacă cu mingea la picior. I-am dat copy paste lui Gigi, atât>>", a adăugat conducătorul de la FCSB. 

De asemenea, MM Stoica a transmis că el a insistat doar pentru două transferuri făcute de FCSB în acest sezon, iar mutările au costat câteva milioane de euro. 

"Spun atât. La Andrea Compagno şi David Miculescu am susţinut că trebuie cumpăraţi indiferent cât costă şi aici am încheiat", a mai spus oficialul de la FCSB. 

În locul fotbaliştilor plecaţi, FCSB a luat mai mulţi fotbalişti tineri în cantonamentul din Turcia

Afla mai multe despre: plecari fcsbtransferuri fcsbmihai stoicaflorin achimbogdan rusugigi becali 

viewscnt
Articole similare