Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş, transfer după transfer. Piteştenii au mai reuşit două mutări

OFICIAL | FC Argeş, transfer după transfer. Piteştenii au mai reuşit două mutări

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş face transfer după transfer în această iarnă.

OFICIAL | FC Argeş, transfer după transfer. Piteştenii au mai reuşit două mutări 

FC Argeş şi-a adus doi noi jucători în această iarnă. 

"FC Argeş continuă campania de achiziţii pentru întărirea lotului cu care va aborda partea secundă a acestui sezon competiţional. După înţelegerile cu Mario Zebic şi Andrei Costin Tîrcoveanu, clubul nostru a obţinut semnăturile a încă doi jucători: Mimito Biai, originar din Guineea-Bissau şi Lucas Brendon din Brazilia. Ambii au semnat contracte valabile până la 30 iunie 2024", se arată pe site-ul citat.

Mimito Biai are 25 ani şi evoluează pe postul de mijlocaş central, dar poate fi folosit şi ca atacant. În prima parte a acestui sezon competiţional, fotbalistul african care are şi cetăţenie portugheză, a evoluat la Cherno More, formaţie care activează în prima ligă din Bulgaria. Vitoria Guimaraes, Panaitolikos şi Academica de Coimbra sunt echipele pe care noul ”Vultur Violet” le-a mai bifat în carieră. Fotbalistul format la academia Benficăi are două selecţii la reprezentativa U19 a Portugaliei şi şase apariţii la selecţionata U20 a lusitanilor. Mijlocaşul care măsoară 1.73 m înălţime şi cântăreşte 68 kg este cotat la 250.000 euro de tranfermarkt.com.

Lucas da Silva Estevam Brendon are 27 ani, este fundaş central şi măsoară 1.88 m înălţime. În sezonul precedent a evoluat în primul eşalon din Vietnam, la Ho Chi Minh City. Fotbalistul format de clubul brazilian Palmeiras a jucat timp de patru sezoane, între 2017 şi 2021 în Portugalia, la echipele Portimonense, Coimbra, SC Covilha şi Leixões, activând în primele două ligi ale fotbalului lusitan. Lucas a adunat până acum în carieră 128 de meciuri şi 5 goluri. În prezent, fundaşul este cotat de transfermarkt la 250.000 euro.

FC Argeş a mai transferat următorii jucători: Andrei Tîrcoveanu şi croatul Mario Zebic. 

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare