Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul plecat recent de la FCSB a recunoscut că susţinea rivala roş-albaştrilor: ”Eram rapidist convins, mergeam la meciuri pe Giuleşti” | EXCLUSIV

Fotbalistul plecat recent de la FCSB a recunoscut că susţinea rivala roş-albaştrilor: ”Eram rapidist convins, mergeam la meciuri pe Giuleşti” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, fotbalistul plecat de la FCSB în vară, Robert Ion (22 de ani) a recunoscut că era un mare susţinător al rivalei Rapid, înaintea transferului la vicecampioană. Jucătorul lui Poli a explicat şi cum de a ajuns, în acest context, să semneze cu echipa roş-albastră.

Robert Ion a fost considerat mult timp marea speranţă din academia celor de la FCSB, dar, ajuns la 22 de ani, mijlocaşul nu a reuşit încă să îşi atingă potenţialul.

În vară, acesta a pus capăt aventurii sale la FCSB, după cinci ani, părăsind-o pe vicecampioană cu doar cinci apariţii în tricoul roş-albastru, deşi a însumat semnificativ mai multe la nivel de juniori.

Ion a semnat cu Farul, dar, după jumătate de sezon, a fost cedat la Poli Iaşi, în urma unei discuţii cu Gică Hagi, oferind detalii despre aventura sa la Ovidiu într-un interviu cu Orange Sport.

În acelaşi interviu, mijlocaşul a dezvăluit de asemenea că, înainte de a ajunge la FCSB, era un fan înrăit al marii rivale, Rapid, pe care mergea să o susţină în Giuleşti.

Aflat în academia Regal Bucureşti, Ion trebuia să semneze cu Viitorul, actuala Farul, sau FCSB şi a ales rivala Rapidului pentru a nu fi nevoit să plece de la Bucureşti.

Fotbalistul plecat în vară de la FCSB a recunoscut că o susţinea pe Rapid

Am ţinut cu Rapid, mergeam la meciurile lor pe Giuleşti. De când sunt fotbalist profesionist, nu pot să zic că am vreo afinitate pentru vreun club din Liga 1.

Rapidist convins, aveam şi poze pe telefonul mamei cu Rapid pe frunte, pictat, eram rapidist convins.

(cum ai ajuns la FCSB?) Aveam 16 ani şi oficialii de la Regal m-au sunat şi mi-au zis <<decizia e ta, vrei să mergi la Viitorul sau la FCSB?>>.

Ei voiau să dea şi bani pe mine, eram dorit foarte tare. Şi eu, pentru că eram copil şi nu voiam să-mi las viaţa de Bucureşti, am zis că o să semnez cu FCSB.

Eram şi foarte, foarte încântat, ştiam că FCSB e (n.r. un club) foarte, foarte important în România, am zis că o să semnez aici”, a declarat Robert Ion, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: robert ion 

viewscnt
Articole similare