Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care îi poate aduce Rapidului titlul: ”Va fi foarte iubit”. Lovitura de proporţii încercată de giuleşteni

Transferul care îi poate aduce Rapidului titlul: ”Va fi foarte iubit”. Lovitura de proporţii încercată de giuleştenigalerie foto

Rapid

Comentarii

Aflată la doar şapte puncte de liderul Superligii, Farul, Costin Lazăr o vede pretendentă la titlu pe Rapid şi este de părere că giuleştenii au nevoie de doar câteva transferuri pentru a câştiga campionatul, numind unul dintre jucătorii care ar putea fi decisiv pentru Adi Mutu.

Aflată la doar şapte puncte de liderul Farul, la fel ca FCSB şi Universitatea Craiova, aflate pe locurile trei, respectiv cinci, Rapid face parte din cea mai interesantă luptă la titlu din ultimii ani.

CFR Cluj a câştigat Superliga în fiecare dintre ultimele cinci sezoane, dar, pe lângă campioană, alte patru echipe şi-au înscris candidatura pentru câştigarea campionatului în 2023.

Rapid îşi sărbătoreşte aniversarea de 100 de ani în acest an, iar Costin Lazăr este de părere că cel mai bun mod de a sărbători centenarul ar fi să cucerească titlul.

Totuşi, fostul jucător din Giuleşti este de părere că giuleştenii mai au nevoie de câteva transferuri bune pentru a putea să pună mâinile pe trofeu pentru prima dată după 20 de ani.

După ce s-a zvonit că Rareş Ilie este dorit înapoi în Giuleşti, Lazăr a fost întrebat despre o posibilă revenire a jucătorului de 19 ani.

”Va fi foarte iubit”

Fostul mijlocaş a recunoscut că, din punctul de vedere al suporterilor, revenirea sa ar fi o lovitură, dar a dat de înţeles că Rapid are nevoie de mai multe veniri pentru a spera la titlu.

”(n.r. poate câştiga campionatul Rapid în anul centenarului?) De ce nu? Ar fi încununarea a 100 de ani şi un titlu mult aşteptat, ar fi perfect acum, la împlinirea celor 100 de ani.

(n.r. Rareş Ilie înapoi, ar fi o mutare bună?) Nu ştiu dacă pentru el, personal, ar fi un pas înainte sau un pas înapoi. Cu siguranţă, dacă vine în Giuleşti, va fi foarte iubit şi probabil că e un pic cu moralul scăzut.

Cu câteva transferuri bune, Rapidul are şanse bune de a câştiga campionatul”, a declarat Costin Lazăr.

Rareş Ilie a făcut pasul la Nisa în această vară, fiind dorit insistent de antrenorul Lucien Favre, dar, după ce a început sezonul în apropierea primului 11, a fost folosit tot mai puţin în Franţa.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare