Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Rusu a rupt tăcerea! Unde va ajunge după plecarea de la FCSB şi cum comentează scurta perioadă petrecută la Bucureşti: ”Nu accept asta”

Bogdan Rusu a rupt tăcerea! Unde va ajunge după plecarea de la FCSB şi cum comentează scurta perioadă petrecută la Bucureşti: ”Nu accept asta”

FCSB

Comentarii

Adus în vara lui 2022, întrucât echipa avea nevoie disperată de un atacant, Bogdan Rusu (32 de ani) nu a reuşit să se impună la FCSB şi a părăsit echipa după doar jumătate de sezon, timp în care nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată.

Fotbalist care a evoluat aproape exclusiv în Liga 2 până la 30 de ani, Bogdan Rusu a prins transferul carierei în vara trecută, după ce a fost achiziţionat de FCSB de la CS Mioveni.

Vicecampioana avea nevoie disperată de un atacant, iar Rusu tocmai reuşise să marcheze o dublă de excepţie în poarta CFR-ului, dublă care a fost de ajuns pentru a îl convinge pe Gigi Becali să scoată 200.000 de euro din buzunar pentru mutare.

Bogdan Rusu o părăseşte fără gol marcat pe FCSB

Titularizat din prima la Bucureşti, atacantul de 32 de ani şi-a pierdut rapid locul în primul 11 şi a fost dat afară de patron după doar jumătate de sezon, timp în care a însumat 13 apariţii, fără să marcheze vreun gol.

După ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, Bogdan Rusu a rupt tăcerea şi a vorbit despre perioada petrecută la Bucureşti, pe care o consideră o experienţă bună din punct de vedere personal.

În plus, atacantul a confirmat că singurele echipe la care poate ajunge după despărţirea de vicecampioană sunt CS Mioveni şi cele din campionatele care nu au început încă.

Unde ajunge atacantul după plecarea de la Bucureşti

Am reziliat contractul cu FCSB, sunt jucător liber de contract. Am varianta CS Mioveni, dar şi o echipă dintr-un campionat care încă nu a început, vezi China, ţările nordice, Lituania, Letonia, Kazahstan.

Ce pot să spun de FCSB? Un grup frumos, puternic, o experienţă bună pentru mine, am jucat în UEFA Conference League cu formaţii mari precum Anderlecht sau West Ham.

Eu nu m-am antrenat cu cei de la FCSB anul acesta, nu am făcut niciun scandal, cum s-a scris. Conducerea mi-a transmis că soluţia este să merg la echipa secundă. Eu nu accept acest lucru.

Nu am fost niciodată genul de jucător care să stea pe bară şi să primească banii. Puteam foarte bine să fac asta până la vară”, a declarat Bogdan Rusu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: bogdan rusu 

viewscnt
Articole similare