Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tânărul fotbalist în care rapidiştii îşi pun mari speranţe: ”Va ajunge departe”. Jucătorul a debutat deja la prima echipă şi i se prevede un viitor strălucit

Tânărul fotbalist în care rapidiştii îşi pun mari speranţe: ”Va ajunge departe”. Jucătorul a debutat deja la prima echipă şi i se prevede un viitor strălucitgalerie foto

Rapid

Comentarii

Junior Morais (36 de ani), unul dintre veteranii din lotul Rapidului, a vorbit la superlativ despre juniorii din academia giuleşteană, în special despre mijlocaşul Gabriel Gheorghe (16 ani), pe care îl consideră marea speranţă a echipei pregătite de Adi Mutu.

Investiţiile masive făcute de Dan Şucu la Rapid s-au axat în mare parte pe academia echipei şi pe condiţiile de antrenament pe care le au juniorii giuleşteni.

10 milioane de euro au fost investite în două baze de antrenament, una pentru seniori şi una pentru juniori, iar Şucu a clarificat că tinerii reprezintă una dintre priorităţile sale.

Odată cu venirea omului de afaceri în Giuleşti, Rapid a ”ciupit” mai mulţi jucători de perspectivă din ţară, printre care şi Gabriel Gheorghe (16 ani).

Mijlocaşul, care a făcut pasul de la Juniorul la Rapid, a fost numit ”următorul Rareş Ilie” şi deja a reuşit să impresioneze la antrenamentele primei echipe.

Junior Morais l-a nominalizat pe acesta, alături de portarul Bogdan Ungureanu, ca fiind unul dintre cei mai promiţători jucători din academia Rapidului şi una dintre marile speranţe ale giuleştenilor.

Tânărul fotbalist în care rapidiştii îşi pun mari speranţe

Sunt tineri foarte buni, îmi plac toţi copiii care sunt aici. Eu cred că Rapid a adus copii foarte buni, care vor ajunge departe. Portarul, Bogdan (n.r. Ungureanu), îmi place foarte mult.

Gabi (n.r. Gheorghe)... îmi place mult de el, eu zic că va fi peste doi-trei ani... vom fi tari. Am mai dat nişte 'materiale' la el şi se ţine bine pe picioare şi te ridică.

Îi mai spun că aşa trebuie, să fie tare pe piciore şi a fost la un antrenament, la miuţă, Gabi era la echipa mea, a mers o minge cu Ioniţă şi i-am strigat <<bagă alunecare, băi, ridică sus la tribună>>.

Şi a băgat şi a facut fault şi i-am zis <<bravo, aşa trebuie să fie, alunceare>> şi a început să râdă”, a declarat Junior Morais, pentru Rapid TV.

Gabriel Gheorghe a debutat în tricoul Rapidului în meciul cu Dumbrăviţa, din Cupa României, câştigat de giuleşteni cu scorul de 4-1.

Jucătorul de 17 ani este deja o prezenţă constantă în naţionala U17 a României.

Afla mai multe despre: gabriel gheorghe 

viewscnt
Articole similare