Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Botoşani, două noi transferuri! Fotbalistul plecat de la Farul a semnat cu formaţia moldoveană, alături de un jucător din Ligue 1

OFICIAL | FC Botoşani, două noi transferuri! Fotbalistul plecat de la Farul a semnat cu formaţia moldoveană, alături de un jucător din Ligue 1

FC Botoșani

Comentarii

Aflată într-o luptă împotriva retrogradării, FC Botoşani încearcă cu disperare să aducă întăriri la club, iar duminică a anunţat două noi transferuri. Ayrton Mboko (25 de ani), plecat de la Farul, şi Gabriel Mutombo, plecat de la Troyes, din Ligue 1, au semnat oficial.

Pentru prima dată în ultimii ani, FC Botoşani nu doar că nu mai este pretendentă la play-off, ci chiar are şanse de a retrograda în eşalonul secund.

Plecarea lui Marius Croitoru i-a afectat serios pe moldoveni, care nu au reuşit să dea acelaşi randament sub comanda lui Mihai Teja sau Mihai Ciobanu.

În acest context, Valeriu Iftime l-a adus pe Flavius Stoican la club, pentru a salva echipa, şi deja rezolvă întăriri pentru noul tehnician.

Gabriel Mutombo, transferat de FC Botoşani

Gabriel Mutombo, un apărător de la Troyes, din Ligue 1, a fost primul transfer anunţat de moldoveni duminică.

Bun venit, Gabriel Mutombo!  FC Botoşani îşi întăreşte defensiva cu Gabriel Mutombo, un fundaş central francez, adus din Ligue 1, de la Troyes.

În vârstă de 26 de ani, apărătorul măsoară 1,91 m şi a mai evoluat în carieră pentru Angers, Bastia, Orleáns (Franţa) şi Vilafranquense (Portugalia).

Clubul nostru îi doreşte multă baftă lui Gabriel şi îi urează să aibă parte de cât mai multe realizări în tricoul roş-alb-albastru!”, se arată în mesajul postat de moldoveni.

I se alătură Ayrton Mboko

Două ore mai târziu, Botoşani a anunţat oficial şi transferul lui Ayrton Mboko, fost jucător la Clinceni şi Farul, care tocmai a părăsit echipa pregătită de Gică Hagi.

Bun venit, Ayrton Mboko! FC Botoşani anunţă că l-a transferat pe fundaşul dreapta belgian Ayrton Mboko, liber de contract după despărţirea de liderul Farul Constanţa.

În vârstă de 25 de ani, acesta s-a aflat la începutul carierei în curtea celor de la Standard Liège, evoluând la echipele U17, U19 şi U21 ale belgienilor.

La nivel de seniori, pe lângă experienţa de la gruparea lui Gheorghe Hagi, Mboko a mai jucat pentru Union Saint Gilloise, KFCO Beerschot (Belgia) şi Academica Clinceni.

Clubul nostru îi doreşte mult succes şi speră să aibă parte de o perioadă cât mai bună la Botoşani!”, au mai transmis cei de la Botoşani.

Pe lângă veniri, FC Botoşani ar căuta să rezolve şi mai multe despărţiri, patronul Valeriu Iftime fiind dezamăgit de mai mulţi dintre fotbaliştii săi.

Afla mai multe despre: botoşani 

viewscnt
Articole similare