Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Iftime taie în carne vie: 8 jucători, OUT! Curăţenie generală la FC Botoşani

BREAKING | Iftime taie în carne vie: 8 jucători, OUT! Curăţenie generală la FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Ifitme, patronul de la FC Botoşani, taie în carne vie la echipă, la mijlocul unui sezon de dat uitării pentru echipa din Moldova. 8 jucători au fost daţă afară de la FC Botoşani, clubul care a pornit o adevărată curăţenie generală în pauza de iarnă.

8 jucători sunt out de la FC Botoşani în pauza de iarnă. Valeriu Iftime, finanţatorul echipei, s-a hotărât asupra numelor jucătorilor care trebuie să plece pentru a face loc altora, cu care să redreseze situaţia în care se află în prezent formaţia pe care o controlează.

BREAKING | Iftime taie în carne vie: 8 jucători, OUT! Curăţenie generală la FC Botoşani

FC Botoşani are parte de un sezon de dat uitării, poate cel mai slab de la momentul în care echipa a promovat. Ca atare, e nevoie de decizii importante la nivel de lot. După ce l-a instalat pe Flavius Stoican pe banca tehnică, împreună cu antrenorul, Valeriu Iftime a trecut 8 jucători pe lista plecărilor.

Potrivit site-ului botoşăneanul.ro, Valeriu Iftime i-a trecut pe neagră pe Kevin Boli, Shaquill Sno, Marian Odobeanu, Ovidiu Perianu, Mateus Santos, Yacouba Sylla, Elad Shahaf şi Franco Mussis. Dintre ei, Perianu a semnat cu Chindia, în timp ce Mateus Santos a ajuns la Farul. Dintre jucătorii de care FC Botoşani vrea să scape, încă unul poate ajunge la echipa lui Gică Hagi. Kevin Boli este dorit înapoi la Constanţa de clubul de la Malul Mării.

În locul celor opt, FC Botoşani vrea să aducă şase fotbalişti cu care să pornească revirimentul în clasament. Sursa citată scrie că, împreună cu Flavius Stoican, a fost stabilită o listă de şase "dorinţe". Doi fundaşi centrali, un fundaş stânga şi unul de bandă dreapta, un mijlocaş central şi un atacant sunt jucătorii doriţi de botoşăneni.

După 21 de etape, FC Botoşani se află pe locul 13 în clasamentul din Superligă, de baraj, cu doar 21 de puncte acumulate.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanicuratenieplecarijucatori 

viewscnt
Articole similare