Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ratarea care i-a decis viitorul. Becali a trecut pe lista neagră un fotbalist important după un derby cu Rapid: "Dacă nu rata acolo, poate rămânea şi Toni Petrea"

EXCLUSIV | Ratarea care i-a decis viitorul. Becali a trecut pe lista neagră un fotbalist important după un derby cu Rapid: "Dacă nu rata acolo, poate rămânea şi Toni Petrea"

FCSB

Comentarii

Fără gol marcat în cele 19 meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB, Ianis Stoica a fost împrumutat, până în vară, la Universitatea Cluj.

Cu 9 goluri şi 5 pase decisive, Ianis Stoica s-a remarcat în sezonul trecut, însă, în actuala stagiune, atacantul de 20 de ani n-a reuşit să repete performanţele.

Astfel, Ianis Stoica a fost împrumutat, în această iarnă, la U Cluj. De altfel, atacantul a fost trecut de mult pe lista neagră de Gigi Becali, iar Mihai Stoica a dezvăluit care a fost momentul în care tânărul fotbalist şi-a semnat sentinţa.

Pe 24 iulie, la doar trei zile distanţă de la înfrângerea suferită pe terenul georgienilor de la Saburtalo, FCSB a fost învinsă şi de Rapid, în Superligă. Titular în meciul din Giuleşti, Ianis Stoica a ratat o ocazie uriaşă într-un moment decisiv al partidei.

"Dacă joacă la U Cluj, e imposibil să nu aibă cifre bune, pentru că are calităţi de marcator. A avut cifre şi în sezonul trecut, dar în acest sezon...

Uite cum se schimbă soarta unui fotbalist într-o scurtă perioadă de timp. Am jucat în Giuleşti, veneam de la Saburtalo, de la Tbilisi, eram cam praf, iar Ianis Stoica a avut o ocazie rarisimă într-un moment important.

A ratat şi asta a fost. Dacă marca, poate juca, poate nu mai venea Compagno, poate rămânea el titular, poate băteam Rapidul, poate rămânea Toni Petrea, nu mai venea Dică, nu mai apărea nici Pintilii. La fotbal nu poţi şti niciodată" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare