Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deturnat! Dorit de FCSB, a ales echipa rivală din play-off! Becali, "lovit" de un apropiat

Deturnat! Dorit de FCSB, a ales echipa rivală din play-off! Becali, "lovit" de un apropiat

Superliga

Comentarii

Kevin Boli (31 de ani) a fost "deturnat" din drumul către FCSB, unde fundaşul central a fost dorit de Gigi Becali (64 de ani). Fostul club al lui Boli, Farul, îl vrea pe fundaş, care îşi va termina contractul cu FC Botoşani în vară, la finalul sezonului actual din Superligă.

Farul e pe primul loc în Superligă şi are ambiţii de titlu, cu Gică Hagi la timonă şi cu jucători precum Denis Alibec, dar şi tineri ca "Dina" Grameni sau Alexi Pitu. "Regele" vrea să adauge experienţă în lotul Farului şi îl vrea pe Kevin Boli, care a mai jucat sub comanda sa, la Constanţa.

Deturnat! Dorit de FCSB, a ales echipa rivală din play-off! Becali, "lovit" de un apropiat

Gigi Becali l-a dorit pe Kevin Boli la FCSB, un fundaş central cu experienţă care-i putea ajuta pe "roş-albaştri", dar se pare că nu va mai ajunge la echipă. FC Botoşani îl va pierde gratis pe Boli, care-şi termină contractul cu formaţia din Moldova în vară, dar fundaşul va rămâne în Superligă.

Nu va merge la FCSB, dar se va lupta cu "roş-albaştri" pentru titlu, în play-off-ul Superligii. Potrivit Fanatik, Kevin Boli a fost deturnat din drumul către FCSB chiar de către Farul, fosta echipă, unde va evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi. Boli va reveni la Farul, după ce-şi va rezilia contractul cu FC Botoşani, acesta fiind şi motivul pentru care n-a plecat în cantonament cu echipa din Moldova.

Kevin Boli a mai jucat la echipa lui Gică Hagi, Farul, fosta Farul, după ce "Regele" l-a adus pe fundaş în România în 2015. Sursa citată scrie că negocierile dintre părţi sunt foarte avansate, fiind probabil o chestiune de câteva zile până când mutarea va fi anunţată oficial de constănţeni.

Boli are cel mai mare salariu de la FC Botoşani, 7.000 de euro pe lună, acesta fiind unul dintre motivele pentru care fundaşul va pleca.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kevin boli transfer farulfarul transfer kevin bolikevin boli farulgigi becali kevin bolikevin boli transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare