Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, anunţ oficial despre transferul lui Yeboah la Slavia Praga! Medicii celor două echipe se contrazic | ULTIMA ORĂ

CFR Cluj, anunţ oficial despre transferul lui Yeboah la Slavia Praga! Medicii celor două echipe se contrazic | ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Transferul atacantul ghanez Emmanuel Yeboah (19 ani), de la CFR Cluj, la Slavia Praga, a picat. Campioana României a oferit un comunicat de presă în care a explicat situaţia neobişbuită.

CFR Cluj dezvăluie situaţia transferului lui Emmanuel Yeboah 

După ce cele două cluburi s-au înţeles pentru o sumă de peste două milioane de euro, Emmanuel Yeboah şi-a scurtat vacanţa din Ghana şi a plecat la vizita medicală din Cehia. 

Însă, odată ajuns acolo, medicii Slaviei i-au descoperit o problemă medicală. Totuşi, aceştia sunt contrazişi de medicii lui CFR Cluj. După ce au constatat situaţia şi schimbarea termenilor înţelegerii, echipa din Gruia a declarat încheiată tranzacţia. 

"În ultimele zile, clubul nostru a negociat transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga. Această mutare nu se va materializa, iar fotbalistul va continua în Gruia. În urma acestui episod, clubul nostru doreşte să vină cu anumite precizări. 

Chiar dacă suma de transfer ar fi rămas la valoarea stabilită de comun acord, sumă la care se adăugau şi procente dintr-un eventual viitor transfer, Slavia a dorit să schimbe condiţiile mutării, invocând o situaţie medicală depistată la menisc. Pe scurt, clubul ceh şi-a exprimat dorinţa de a-l împrumuta pe jucătorul nostru pentru un an, păstrând prima opţiune de cumpărare definitivă.

În mod cert, această variantă nu a fost agreată de conducerea clubului nostru, mai ales după consultarea cu medicii specialişti cu care CFR colaborează de ani de zile, şi care, după ce au studiat în detaliu documentele medicale, nu au fost în acord cu părerea medicilor clubului ceh. Întrucât în ultimul an jucătorul nu a avut absolut nicio problemă de ordin medical, poziţia specialiştilor noştri nu este lipsită de validitate, cu atât mai mult cu cât Yeboah a participat la absolut toate şedinţele de pregătire ale echipei noastre şi a jucat în meciuri oficiale din trei în trei zile, făcând un efort considerabil.

"Purtăm în continuare respect clubului Slavia Praga"

În altă ordine de idei, a fost uşor să decidem faptul că Yeboah rămâne la CFR, întrucât s-a dovedit a fi un jucător important pentru echipa noastră, atât în competiţia internă, cât şi în Conference League şi în mod sigur ne va ajuta să ne atingem obiectivele stabilite în acest sezon. El rămâne un jucător monitorizat de cluburi importante, de antrenorul echipei naţionale a Ghanei şi suntem convinşi că va ajunge la un club mare în viitor. 

În încheiere, vrem să menţionăm că indiferent de rezultatul acestor negocieri, purtăm în continuare respect clubului Slavia Praga şi apreciem interesul pe care cehii l-au purtat jucătorului nostru.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj

5 ianuarie 2023", a transmis campioana României. 

  • 29 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: emmanuel yeboahcfr clujslavia praga 

viewscnt
Articole similare