Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a împlinit 32 de ani şi recunoaşte: "Dacă aveam mintea de acum, probabil eram şi acum în Italia". Are un motiv de bucurie înainte de cantonamentul Farului

Denis Alibec a împlinit 32 de ani şi recunoaşte: "Dacă aveam mintea de acum, probabil eram şi acum în Italia". Are un motiv de bucurie înainte de cantonamentul Farului

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul Farului, Denis Alibec, a împlinit 32 de ani şi a oferit un interviu în care a vorbit despre actuala echipă, dar a privit şi în urmă la scurta perioadă petrecută în Italia.

Denis Alibec, la 32 de ani: "Nu am foarte multe regrete"

Născut pe 5 ianuarie 1991, în Mangalia, aniversările l-au prins în cantonament pe atacantul naţionalei. În acest an, Denis Alibec a fost atent cu greutatea sa şi se declară mulţumit înainte de plecarea în cantonament. 

"(n.r. - de ziua lui de naştere) Ca de obicei, în cantonament. Mă simt bine, trece timpul cam repde, asta e viaţa şi trebuie să ne bucurăm de ce avem. Mereu am fost alături de colegi, nu am putut să fac prea multe, pentru că aveam antrenamente, dar de obicei primesc torturi, mesaje şi sunt bucuros pentru asta.  Nu prea îmi place să primesc cadouri. 

Vacanţa a fost cam scurtă, ne-am încărcat bateriile, am stat cu familiile şi cred că asta contează cel mai mult. 

Chiar am venit cu aceeaşi greutate, acum sunt mândru de mine că nu m-am îngrăşat şi sper să o ţin tot aşa, să reuşesc să joc la fel precum turul de campionat. Am mâncat de toate, sarmale şi friptură, şi cozonac, salată de boeuf", a declarat Denis Alibec. 

  • 20 de meciuri, 9 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Alibec în acest sezon. 

Transferat la 18 ani la Inter, Denis Alibec a jucat în majoritatea timpului la echipa primavera şi a prins doar două meciuri în echipa mare. Împrumutat şi la Bologna, unde a prins doar patru partide, Denis Alibec s-a despărţit definitiv de Inter în 2014 şi a semnat cu Astra. 

"Nu am foarte multe regrete. Cu siguranţă, dacă aveam mintea de acum, probabil eram şi acum în Italia, dar după cum am spus asta este viaţa. Mergem înainte", a mai spus atacantul naţionalei României, care a vorbit şi despre liderul Farul Constanţa. 

"Da, primele trei meciuri vor fi foarte importante şi să sperăm să luăm cele nouă puncte, pentru că ne vor ţine acolo sus. În primul rând, să câştigăm campionatul şi să mă calific cu naţionala la EURO. 

Noi ne vom da viaţa în continuare pe teren  pentru Farul, pentru acest oraş şi să fie alături de noi în număr cât mai mare", a mai spus Denis Alibec. 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec farul 

viewscnt
Articole similare