Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu i-a păsat deloc de meci. Nu a vrut să alerge”. Un jucător de liga a patra l-a făcut praf pe Hazard, după partida Realului din Cupa Spaniei

”Nu i-a păsat deloc de meci. Nu a vrut să alerge”. Un jucător de liga a patra l-a făcut praf pe Hazard, după partida Realului din Cupa Spaniei
Comentarii

Eden Hazard nu îşi regăseşte forma, din perioada în care juca la Chelsea.

Belgianul a făcut o partidă modestă, şi contra lui Cacereno, echipă din al patrulea eşalon spaniol.  Hazard a jucat 67 minute, perioadă în care nu s-a remarcat mai deloc.

Mai mult decât atât, fostul jucător al lui Chelsea nu a reuşit niciun dribling şi nu a trimis niciun şut către poartă.

”Nu a vrut să alerge”

”Lui Hazard nu i-a păsat de meci. Nu a vrut să ţină mingea. Nu a vrut să alerge. A trecut neobservat”, a declarat atacantul lui Cacereno, Carmelo Mereciano, pentru Diario AS.

Cu toate acestea, Carlo Ancelotti i-a luat apărarea belgianlui, şi a dat vina pe gazonul impracticabil.

”Nu poţi juca pe un asemenea gazon. Pentru mine este alt sport, nu fotbal. Este ceva frumos pentru fani, pentru că echipele mici se pot lupa cu cele mari.

Mi-a plăcut jocul lui Hazard.  Este dificil să faci o evaluare individuală, pentru că a fost imposibil de jucat. Jucătorii mai scunzi, precum Hazard sau Rodrygo au de suferit mai mult, din cauza terenului”, a declarat Carlo Ancelotti.

Real Madrid s-a impus la limită, scor 1-0 pe terenul lui Cacereno, şi s-a calificat în optimile Cupei Regelui. Unicul gol al meciului a fost marcat de Rodrygo, în minutul 69.

Afla mai multe despre: hazardreal 

viewscnt
Articole similare