Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce să facem cu el?". Gigi Becali a lăsat un fotbalist la Universitatea Craiova. Care e motivul pentru care a renunţat la el

"Ce să facem cu el?". Gigi Becali a lăsat un fotbalist la Universitatea Craiova. Care e motivul pentru care a renunţat la el

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a luat o decizie importantă atunci când a ales ce fotbalişti să aducă la echipă în perioada de mercato. Recent, una dintre ţintele sale a ajuns în curtea rivalilor, iar motivul pentru care a renunţat la el ar fi viaţa extrasportivă a acestuia.

Ce spunea Gigi Becali despre fotbalistul pe care i l-a cedat lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

La începutul sezonului, FCSB a avut mai multe ţinte pentru compartimentul ofensiv. Atunci, au fost aduşi Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, pentru aproximativ 250.000 de euro, şi David Miculescu, de la UTA, pentru 1.7 milioane de euro. Alternativa, Alexandru Işfan, transferat între timp la Universitatea Craiova pentru 650.000 de euro, a fost abandonată. 

La acel moment, chiar dacă FCSB părea în pole position pentru transferul lui Işfan, conducătorii de la FCSB au decis să oprească orice fel de discuţie cu FC Argeş.

Oficial, Gigi Becali a anunţat că respectă un pact cu finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, după disensiunile din trecut. După ce l-a luat pe Dawa, care s-a aflat mai multe săptămâni în negocieri cu echipa de pe "Ion Oblemenco", finanţatorul FCSB şi-a luat mâna de pe Alexandru Işfan. 

"Pe Işfan îl ia Craiova. I-l las Craiovei (n.r. - râde). Ce să facem cu Işfan acum? Avem atacant acum (n.r. - Bogdan Rusu)", a anunţat finanţatorul FCSB, în august. 

Astfel, Universitatea Craiova a profitat de calea liberă lăsată de FCSB şi l-a adus pe Alexandru Işfan, care a stârnit primele reacţii după transfer

Care ar fi motivul pentru care FCSB a renunţat la transferul lui Alexandru Işfan

În culise, FCSB ar fi aflat un lucru care nu ar fi picat bine, în mijlocul discuţiilor pentru transferul atacantului de la FC Argeş. 

Se pare că şefii de la FCSB au bătut în retragere, după ce au aflat un aspect despre viaţa extrasportivă a fotbalistului ajuns acum în curtea oltenilor. Gazeta Sporturilor susţine că tânărul fotbalist ar avea un defect major: o viaţa privată foarte agitată. 

Alexandru Işfan ar fi călcat strâmb în mai multe rânduri în cluburile de noapte din Piteşti, iar imagini compromiţătoare, dar cu Grigore Turda, fostul său coleg, ar fi ajuns inclusiv la primarul Piteştiului, Cristian Gentea. 

Afla mai multe despre: alexandru isfanfc argesfcsbuniversitatea craiovatransfer gigi becali 

viewscnt
Articole similare