Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Serie A! Inter a relansat campionatul cu victoria împotriva lui Napoli. AS Roma şi Juventus au câştigat la limită. Toate rezultatele

VIDEO | Spectacol în Serie A! Inter a relansat campionatul cu victoria împotriva lui Napoli. AS Roma şi Juventus au câştigat la limită. Toate rezultatele

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei de miercuri din Serie A.

Salernitana - AC Milan 1-2

Cu Tătăruşanu în poartă, Milanul i-a luat tare pe cei de la Salernitata. Leao a ratat prima ocazie. Portughezul s-a revanşat imediat şi a deschis scorul. Milan a avut 2-0 după un sfert de oră. Tonali l-a învins pe Ochoa. Portarul mexican şi-a salvat apoi echipa la ocazia uriaşă a lui Giroud. Salernitana a rămas în zece. Bradaric a văzut roşu direct după faultul la Kalulu. Ocaziile lui Giroud şi De Ketelaere s-au răzbunat la următorul atac. Tătăruşanu n-a avut ce face în faţa lui Bonazzoli. În prelungiri, Serginho Dest putea marca un supergol, iar Leao l-a ridiculizat pe austriacul de origine română, Daniliuc. S-a terminat 2-1 pentru Milan, care nu mai câştigase la Salerno de 24 de ani.

Sassuolo - Sampdoria 1-2

Campionatul Italiei a revenit în forţă în 2023. Sampdoria a dat două goluri fabuloase la Sassuolo. Berardi a redus dih handicap, iar Sampdoria a bifat a doua victorie din acest seazon.

Spezia - Atalanta 2-2

Atalanta a câştigat un punct pe terenul Speziei, salvat după ce trupa lui Gasperini a fost condusă cu 2-0. Gyasi a deschis scorul repede pentru ligurici. Nzola a dublat avantajul gazdelor. Atalanta a revenit în partea a doua. Hojlund a marcat al doilea său gol în Serie A. Pasalic a reuşit egalarea în prelungiri.

Torino - Verona 1-1

Torino şi Verona şi-au împărţit şi ele punctele. Djuric a înscris primul, pentru oaspeţi. Miranciuk a egalat în repriza secundă.

AS Roma - Bologna 1-0

Roma a profitat de eşecul rivalei din oraş şi a egalat-o la puncte. Pellegrini a înscris singurul gol al unui meci care a început cu un omagiu pentru Sinişa Mihajlovic, fostul antrenor al Bolognei.

Lecce - Lazio 2-1

Lazio a pierdut pentru a treia oară în acest sezon după ce a condus cu 1-0. Immobile a înscris după un sfert de oră de joc. Lece a revenit în partea a doua. Strefezza a egalat, iar Colombo a semnat a treia victorie în ultimele trei etape pentru echipa din sudul Italiei.

Cremonese - Juventus 0-1

La primul meci după scandalul în care toată conducerea admnistrativă a demisionat, Juventus a câştigat cu 1-1 la Cremona. Fanii torinezi au avut un mesaj de susţínere pentru legendarul Gianluca Vialli, care trece prin momente grele. Gazdele au avut o bară prin nigerianul Dessers, dar Juventus a fost şi ea aprope de gol. Moise Keane a tras în omul pe care i-a luat locul în poartă lui Ionuţ Radu, italianul Carnesecchi. Milik a dar golul victoriei pentru Juve în minutul 90+1 şi echipa lui Allegri e pe podium cu şapte victorii consecutive în Serie A. 

Fiorentina - Monza 1-1

Fiorentina nu a reuşit să treacă de nou promovata Monza, chiar dacă a deschis scorul repede. Cabral a marcat al treilea său gol pentru trupa viola. Oaspeţii au revenit în partea a doua, după reuşita lui Carlos Augusto. În final, portarul Di Gregorio a fost eroul Monzei. A intervenit salvator la şutul lui Quarta, iar Fiorentina a remizat în primul său meci din Serie A.

Inter - Napoli 1-0

Inter a relansat campionatul în Italia după ce a învins-o pe prima clasată Napoli, care nu mai cedase în campionat din aprilie. Prima repriză i-a aparţinut lui Inter, care a ratat incredibil. Dzeko (26) şi Lukaku (41) nu au reuşit să înscrie din poziţii excelente. Bosniacul s-a revanşat în partea a doua: a fost la capătul centrării perfecte a lui Di Marco şi a făcut 1-0. Onana a salvat victoria în faţa lui Raspadori în final (90), iar clasamentul s-a strâns. Napoli mai are un avans de cinci puncte faţă de Milan, şapte faţă de Juventus şi opt faţă de Inter. 

Udinese - Empoli 1-1

Udinese şi Empoli au făcut al patrulea egal al rundei. Baldanzi a deschis scorul pentru toscani după doar trei minute de la start. Perreira a reuşit să egaleze pentru gazde cu 20 de minute înainte de final. Imediat, Răzvan Marin a fost înlocuit, iar Udinese şi Empoli s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Afla mai multe despre: rezumate serie arezultate serie a 

viewscnt
Articole similare