Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a întors din vacanţă şi a făcut anunţul despre campania de transferuri: ”O să fie schimbări în lot!”

Dan Petrescu s-a întors din vacanţă şi a făcut anunţul despre campania de transferuri: ”O să fie schimbări în lot!”

CFR Cluj

Comentarii

La CFR Cluj, vacanţa s-a terminat, iar ardelenii au început pregătirea pentru partea secundă a sezonului.

Dan Petrescu s-a întors la antrenamentele echipei, dar a spus că nu a avut cea mai fericită vacanţă. El a fost dezamăgit de faptul că echipa lui a pierdut în ultima etapă contra celor de la Hermannstadt. 

De asemenea, Dan Petrescu a vorbit şi despre schimbările din lot. El a spus că ar putea veni 3-4 jucători la echipa din Ardeal. 

”O să fie schimbări în lot!”

”A fost o vacanţă pe care am aşteptat-o cu toţii. În primele zile a fost greu, din cauza meciului pierdut, dar pe parcurs mi-am mai revenit. Sunt mulţumit, a fost un an fantastic, sper să avem un an măcar la fel de bun, să fim sănătoşi, să nu avem accidentări şi să începem anul cu bine, să avem un cantonament reuşit.

Mereu mă bazez pe pregătirea de iarnă. Din păcate, timpul este cam scurt, doar 12 zile. Sunt condiţii excelente, am fost acolo de multe ori, vor fi şi adversari buni. Trebuie să ne pregătim bine, să ne antrenăm şi să nu fie accidentări.

O să fie schimbări în lot, dar nu prea mari, cred că vor fi trei-patru schimbări”, a declarat Dan Petrescu, pentru site-ul oficial al lui CFR Cluj.

CFR Cluj a transferat un atacant croat

Anton Maglica, atacant în vârstă de 31 de ani, este noul jucător al echipei CFR Cluj, a anunţat, miercuri, campioana României.

Atacantul de origine croată a început fotbalul în ţara natală la academia celor de la NK Osijek.

La nivel de seniori, fotbalistul a bifat, până în prezent, 343 de partide şi a înscris 117 goluri, la cluburi precum Guizhou FC, Kayserispor, Hajduk Split, şi Apollon Limassol.

În ultimul an şi jumătate a evoluat în Cipru pentru APOEL Nicosia

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-superligă 

viewscnt
Articole similare