Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după ce Işfan a semnat cu Universitatea Craiova: ”Există şanse să nu joace”. Motivul pentru care l-au cumpărat oltenii | EXCLUSIV

Primele reacţii după ce Işfan a semnat cu Universitatea Craiova: ”Există şanse să nu joace”. Motivul pentru care l-au cumpărat oltenii | EXCLUSIV
Comentarii

Alexandru Işfan (22 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova.

Primele reacţii după plecarea lui Işfan la Craiova: ”Există şanse să nu joace”. Motivul pentru care l-au cumpărat oltenii | EXCLUSIV

Alexandru Işfan (22 de ani), considerat cel mai vandabil jucător al lui FC Argeş, atrăsese atenţia mai multor cluburi importante în ultimul sezon, graţie vârstei şi prestaţiilor sale.

Chiar dacă are 22 de ani, mijlocaşul ofensiv este eligibil pentru regula U21 până la finalul sezonului, ceea ce reprezintă un atu important.

Universitatea Craiova s-a luptat pentru semnătura fotbalistului de la FC Argeş şi a avut câştig de cauză. Işfan este noul jucător al Craiovei. Oltenii au plătit 650.000 de euro pentru 75% din drepturile federative ale mijlocaşului ofensiv născut în Mioveni. 

”Marjă de progres la el n-am văzut. Am văzut un jucător inconstat. Ca să joci la o echipă care se bate pentru titlul trebuie să fie mai constant. O să zică că e tânăr, dar nu mai există tinereţe, adică joci de 2-3 ani în campionatul României.

Işfan are calitate, viteză bună şi ar putea progresa, există o şansă la Craiova cu posibilităţi mai bune decât la FC Argeş şi poate să iasă în evidenţă. Dar o să îi fie greu, acolo există concurenţă. Există şanse să nu joace, cu toate că l-au cumpărat, l-au cumpărat pentru a avea un profit peste câţiva ani”, a declarat Mihalcea. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaisfan 

viewscnt
Articole similare