Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Yeboah la Slavia Praga s-a blocat la vizita medicală! Ce ar fi descoperit cehii. Deranjat, Nelu Varga l-a întors la CFR Cluj

Transferul lui Yeboah la Slavia Praga s-a blocat la vizita medicală! Ce ar fi descoperit cehii. Deranjat, Nelu Varga l-a întors la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Transferul lui Emmanuel Yeboah (19 ani) la Slavia Praga stagnează. Slavia Praga susţine că atacantul are o problemă medicală, iar fost campioană a Cehiei a schimbat termenii înţelegerii, aspect care l-a deranjat pe acţionarul Nelu Varga.

Ce se întâmplă cu transferul lui Emmanuel Yeboah, de la CFR Cluj la Slavia Praga

După ce cele două foste adversare din Conference League, CFR Cluj şi Slavia Praga, s-au înţeles pentru transferul ghanezului Emmanuel Yeboah, pentru aproximativ două milioane de euro, mutarea s-a blocat neaşteptat. 

Atacantul de 19 ani nu a trecut vizita medicală, potrivit Gazetei Sporturilor

Medicul Slaviei Praga i-ar fi descoperit o problemă la genunchi, meniscul uzat, iar cehii au schimbat datele transferului. 

Dintr-un transfer definitiv de peste două milioane de euro, Slavia a propus un împrumut pentru un an şi abia apoi achitarea sumei, dacă va fi mulţumită de Yeboah. 

La auzul noilor termeni, Nelu Varga s-a arătat deranjat şi l-a chemat la Cluj pe fotbalistul ghanez, iar sursa citată susţine că transferul a picat. 

De altfel, afaceristul care investeşte la CFR Cluj ar fi sperat să obţină măcar patru, cinci milioane de euro de pe urma lui Emmanuel Yeboah.

  • 29 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj. 
  • 800.000 de euro e cota africanului, conform Transfermarkt.de.

Emmanuel Yeboah, adus în România după modelul Lacina Traore

În martie, Yeboah a sosit la CFR Cluj de la Young Apostles FC, formaţie din liga secundă din Ghana, pentru a evolua la echipa a doua a ardelenilor. 

Jucătorul de 19 ani a marcat 10 goluri şi a oferit 4 pase de goluri în 16 meciuri în ultimul sezon petrecut în ţara natală. În 8 din cele 16 meciuri disputate a câştigat titlul de jucătorul meciului.

Transferul lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj a semănat cu cel al lui Lacina Traore din vara anului 2008. Atunci, ivorianul a fost transferat la 18 ani pentru suma de 50.000 de euro, de la Stade d'Abidjan, iar în iarna anului 2011 CFR Cluj l-a vândut cu şase milioane de euro, la Kuban Krasnodar. 

Afla mai multe despre: cfr clujemmanuel yeboahslavia praga cfr clujemmanuel yeboah transfer slavia praga 

viewscnt
Articole similare