Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Ce putea să bea Nana Falemi când ieşea în oraş cu coechipierii: ”Normal că se amuzau. Voiam să fac performanţă, nu beam alcool” | EXCLUSIV

Fabulos! Ce putea să bea Nana Falemi când ieşea în oraş cu coechipierii: ”Normal că se amuzau. Voiam să fac performanţă, nu beam alcool” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Nana Falemi (48 de ani) a făcut o dezvăluire fabuloasă din perioada în care era jucător. Când ieşea în oraş cu colegii, fostul internaţional camerunez nu consuma alcool, iar băutura pe care o comanda îi amuza pe coechipieri.

Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din campionatul nostru în perioada în care a evoluat pentru Steaua şi FCSB, Nana Falemi a ridicat două titluri în Ghencea şi a ajuns să fie convocat în naţionala Camerunului.

”Normal că se amuzau”

Fostul jucător se remarca mai ales prin seriozitatea sa de la antrenamente, dar şi din viaţa privată, acesta făcând decizii grele pentru a ajunge cât mai departe în carieră.

Un exemplu este că, atât timp cât a fost fotbalist, Falemi nu a consumat alcool. Când ieşea în oraş cu colegii, fostul fundaş comanda lapte!

Într-un interviu cu Orange Sport, Nana Falemi a explicat cât de importantă este condiţia fizică pentru sănătate şi şi-a amintit cum se amuzau colegii când acesta bea lapte în oraş.

Ce putea să bea Nana Falemi când ieşea în oraş cu coechipierii

Am crescut de mic cu sportul, iar, că să mă menţin în formă, trebuie să fac antrenamente, nu e că pocneşti din degete.

Şi atunci asta face parte din modul meu de viaţă, cum e spălatul pe dinţi, duşul. Când jucam, veneam la sală zi de zi înainte de antrenament.

(n.r. se luau colegii de tine că beai lapte când ieşeai în oraş?) Trebuie să ştii ce vrei, şi eu, dacă voiam să fac performanţă, nu puteam să beau alcool, ştii, şi atunci, na, colegii s-au obişnuit cu treaba asta.

Normal că la început se amuzau de treaba asta, e treaba lor. Nu sunt habotnic, mai ciocneam, luăm câte o gură, dar atât, niciodată mai mult.

(n.r. sala le ia din mobilitate fotbaliştilor?) Depinde cum o faci, după ce faci exerciţii de forţă, automat trebuie să faci transformare încât să intinzi fibră.

Pe mişcarea specifică sportului tau, într-adevăr sala îţi întăreşte fibră. Lucrând ani de zile poţi să nu mai ai aceeaşi supleţe.

Dar creşti pe forţă, fiecare trebuie să ştie unde vrea să se situeze. În fotbalul de azi, nu merge fără forţă”, a declarat Nana Falemi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nana falemi 

viewscnt
Articole similare