Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă o echipă din Superligă! Plecări în masă anunţate: ”Toată lumea e de vânzare”. Unde pot ajunge cei mai ”râvniţi” fotbalişti de la club

Se destramă o echipă din Superligă! Plecări în masă anunţate: ”Toată lumea e de vânzare”. Unde pot ajunge cei mai ”râvniţi” fotbalişti de la club

Superliga

Comentarii

Afectată în continuare de grave probleme financiare, Petrolul Ploieşti se pregăteşte pentru plecări în masă în această iarnă, pentru a strânge fonduri şi a reuşi să ducă la capăt campionatul. Întrebat despre viitorul său, Gicu Grozav a recunoscut că nu ştie dacă va continua pe Ilie Oană.

După mai mulţi ani în afara primului eşalon, Petrolul Ploieşti a reuşit într-un final să revină pe prima scenă a fotbalului românesc în acest sezon, după ce a câştigat Liga 2 în 2022.

Sub comanda lui Nae Constantin, ”lupii galbeni” s-au instalat pe primul loc al diviziei secunde încă din primele etape şi au reuşit să se menţină acolo până la finalul stagiunii.

Odată cu obţinerea promovării, conducerea s-a pus pe adus întăriri şi a reuşit să rezolve mai multe transferuri incredibile pentru nivelul unei nou-promovate.

Experimentaţii Gicu Grozav, Constantin Budescu şi Gabi Tamaş au sosit la club, în timp ce fotbalişti precum Jair, Marian Huja şi Bart Meijers au demonstrat că pot face faţă fără probleme Superligii.

Se destramă o echipă din Superligă

Însă, afectată de grave probleme financiare, Petrolul este aproape de a se destrăma, întrucât clubul nu mai dispune de fondurile necesare pentru a îşi plăti jucătorii, care mai şi au restanţe.

Aşadar, toţi fotbaliştii ploieşteni sunt de vânzare, trei dintre aceştia, Gicu Grozav, Jair şi Marian Huja fiind cei mai ”râvniţi” dintre jucătorii rămaşi pe Ilie Oană.

Grozav ar fi dorit de Rapid, iar, în urma meciului amical câştigat de Petrolul cu Turan, în care a marcat o dublă, fotbalistul a fost întrebat despre o posibilă plecare în Giuleşti.

Mutarea l-ar atrage pe jucător, în contextul în care soţia sa evoluează pentru echipa de handbal a Rapidului, dar acesta a recunoscut că nu a discutat încă cu nimeni de la club.

Plecări în masă anunţate de pe Ilie Oană

Sincer, nu am vorbit cu nimeni (n.r. de la Rapid), nu încă. Nu am vorbit, după cum ştiţi, toată lumea e de vânzare, pentru că clubul este într-o situaţie nasoală, să zic. Sperăm că ne vom scoate asta până la urmă”, a declarat Gicu Grozav, după meciul amical cu Turan.

Pe lângă Grozav, Petrolul i-ar mai putea pierde pe Jair, aflat aproape de Universitatea Craiova, şi pe Huja, dorit de toate echipele de top din Superligă.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare